BROJ ŠASIJE VODI DO POČINILACA?! Policija zna ko je kupio AUTO SMRTI!
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

evo šta je otkriveno

BROJ ŠASIJE VODI DO POČINILACA?! Policija zna ko je kupio AUTO SMRTI!

Crna Hronika -

Policija Kosova je identifikovala osobu koja je 2017. godine kupila vozilo iz kojeg se pretpostavlja da je u utorak ubijen predsednik Gradjanske inicijative SDP Oliver Ivanović.

U saopštenju za medije MUP-a Kosova ističe se da imaju informacije o kupcu koji je 2017. kupio to vozilo i da je od 2009. godine to vozilo bilo na jednoj adresi u Srbiji.

"Policija Kosova je identifikovala broj šasije zapaljenog vozila koje je nadjeno na severu Kosova i za koje se veruje da je umešano u ubistvu Olivera Ivanovića i koje je odmah putem medjunarodnih kanala uspela da lokalizuje u jednog zemlji EU", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je policija Kosova u saradnji sa tom zemljom na nivou operativne saradnje uspela da utvrdi da je to vozilo od 2009. godine bilo na odredjenoj adresi u Srbiji i uspela da utvrdi kome je ono prodato 2017. godine.

"Ministar unutrašnjih poslova Fljamur Sefaj i direktor policije Kosova Špend Madjuni su o tome obavestili tužioce koji će putem zvaničnih kanala zatražiti medjunarodnu pravnu pomoć od srpskih vlasti", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da policija, Ministarstvo pravde i MUP Kosova imaju potrebne kapacitete za istragu i da su "maksimalno opredeljeni da ovaj kriminalni akt dobije epilog".

Lider gradjanske inicijative SDP Oliver Ivanović je ubijen u utorak u atentatu ispred sedišta svoje stranka u severnom delu Kosovske Mitrovice.

(Kurir.rsBeta/Foto: Zorana Jevtić, Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV NA LICU MESTA) OVDE je mučki ubijen Oliver Ivanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track