BIO JE ČUDAN POSLEDNJIH MESEC DANA: Niko ne zna zašto je Kragujevčanin ubio ženu i sebe!
Foto: Shutterstock

Porodična tragedija

BIO JE ČUDAN POSLEDNJIH MESEC DANA: Niko ne zna zašto je Kragujevčanin ubio ženu i sebe!

Crna Hronika -
Milosav Živković (69) u jednoj od porodičnih kuća ubio suprugu Ljiljanu (67), a potom izvršio samoubistvo u drugoj kući

KRAGUJEVAC - Milosav Živković (69) iz sela Cvetojevac kod Kragujevca ubio je suprugu Ljiljanu (67), a potom izvršio samoubistvo! Kako Kurir saznaje, Milosav je najpre Ljiljanu udarao čekićem po glavi do smrti, a sebi je prerezao vrat kuhinjskim nožem!Ogolio strujne žice- Milosav je Ljiljanu ubio u dnevnom boravku stare porodične kuće u njihovom domaćinstvu, a samoubistvo je počinio u novoj kući. Okrvavljen čekić našli smo u dvorištu, između te dve kuće, a pored noža, kojim se Milosav preklao, kraj njegovog leša pronašli smo i ogoljene strujne žice kabla koji je bio u utičnici. Naslućujemo da je nameravao da se uhvati za žice ako ne uspe da se ubije nožem - kaže Kurirov izvor iz istrage.Beživotna tela nesrećnih supružnika juče ujutro pronašli su rođaci i prve komšije, od čije ih je kuće delila samo ograda.- Ljiljana je u sredu trebalo da otputuje sa mojom suprugom Slavicom na petodnevni odmor na Zlatibor. U utorak uveče bila je kod nas, radovala se putu, bila je uzbuđena i ničim nije pokazivala da ima problema između nje i Milosava. Dogovorila se sa Slavicom da krenu ujutru, u 6.30. Kako se nije pojavila u to vreme, otišao sam do njihove kuće, dozivao ih, ali niko se nije javljao - kaže rođak Slobodan Vukajlović i dodaje:- Pogledao sam kroz prozor nove kuće i video Milosava da leži. Odmah sam pozvao njihove sinove Aleksandra i Miloša, koji žive u drugom selu. Kada je došao Miloš, razvalili smo vrata na kući i videli šta smo videli. Pozvali smo policiju i krenuli u potragu za Ljiljanom. Našli smo je u drugoj kući.Prebio taštuCvetojevčani pričaju da je Milosav ranije mnogo pio i da je bio nezgodan.- Kada se napije, bio je agresivan, pretio je svima da će da ih pobije. Tukao je jednom i taštu dok je bila živa, pa mu je policija oduzela pušku i pištolj, koje je legalno posedovao. Međutim, prestao je da pije pre godinu dana i od tada je bio sasvim u redu. Doduše, u poslednjih mesec dana ponašao se malo čudno, povukao se u sebe, nije mnogo komunicirao s drugima - kaže meštanka.

Crna serijaMUŽEVI UBIJAJU ŽENE- jul 2015 - Blagomir Kuliza (61) nožem je ubio suprugu Milosiju (62) u podrumu njihove porodične kuće, a potom presudio i sebi.- maj 2015 - Darko Bogosavljević (34) iz sela Saraorci ubio je bivšu suprugu Jelenu Bogosavljević (27), a potom pucao i sebi u glavu.- maj 2015 - Momir Simonović (72) iz Jagodine ubio je hicima iz pištolja suprugu Nevenku (69), a potom pucao sebi u glavu.- februar 2015 - Milovan Garić (54) ubio je nevenčanu suprugu Slađanu Smiljanić (48) u dvorištu kuće u selu Vlaška kod Mladenovca, a potom pucao sebi u glavu.- januar 2015 - Živorad Đokić (54) iz Kruševca nožem je ubio svoju suprugu Violetu (51), a potom izvršio samoubistvo skokom sa zgrade.

Milosav poručio supruziAKO ODEŠ, NEĆEŠ ME ZATEĆI ŽIVOGKuća Živkovića juče je bila prazna. Sinovi su se vratili u svoje selo odmah posle policijskog uviđaja, a sa Milosavom i Ljiljanom u njihove grobove odlazi tajna šta je prethodilo teškoj porodičnoj tragediji.- Ljiljana se nije žalila na eventualne razmirice sa Milosavom. Znam samo da joj je Milosav pre neki dan navodno rekao da ga, ako ode na Zlatibor, neće zateći živog kada se vrati. Ali ona tome nije pridavala značaj, nije ga shvatala ozbiljno - kaže komšinica Svetlana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track