DRAMA KOD VALJEVA Vozač: Umalo nisam pregazio vezanog dečaka na putu!
Foto: Beta, Robert Horvat

Misterija kod sela Divci

DRAMA KOD VALJEVA Vozač: Umalo nisam pregazio vezanog dečaka na putu!

Crna Hronika -
Sav se tresao. Kasnije sam čuo da je nestao i da su za njim tragali 15 sati, kaže Miro Plavšić, koji je na magistrali naleteo na K. J. (15)

VALJEVO - Primetio sam da nešto leži nasred puta, ali nisam ni slutio da je dete u pitanju! Kad sam zaustavio auto, video sam dečaka čije su ruke bile vezane pertlama - priča za Kurir Miro Plavšić iz Valjeva, koji je juče na putu Valjevo-Beograd u selu Divci bukvalno naleteo na K. J. (15).Plavšić je nešto kasnije saznao da je našao dečaka iz sela Pejinović kod Vladimiraca za kojim je trajala potraga više od 15 sati!Čudom ostao živ- Vraćao sam se kolima iz Beograda, a pošto su dva vozila ispred mene zaobišla „prepreku“, usporio sam i tada sam video vezanog dečaka. Pantljika kapuljače mu je bila preko usana, a ruke su mu pertlom bile vezane na grudima. Bio je svestan, ali se samo tresao. Pravo je čudo kako ga niko nije pregazio, jer je ovo prometna saobraćajnica - priča Plavšić.K. J. je zbrinut u valjevskoj bolnici. On nema vidljive povrede, osim tragova vezivanja.- Rekao je da se samo seća crnog auta i maskiranih ljudi - kaže izvor Kurira iz istrage.Tražilo ga celo seloDečaka je, inače, čitav dan tražilo oko 100 meštana i policajaca, čak su dovedeni i psi tragači iz Novog Sada.- On je nestao na odmoru. Deca su videla da je otišao u pravcu obližnje prodavnice - kaže direktor škole Stanko Gligorić.Ovaj 15-godišnji dečak je zbog zdravstvenih problema kasnije krenuo u školu i sada pohađa šesti razred.- Do sada nije pravio probleme - kažu u školi. Policija istražuje da li se radi o otmici ili je u pitanju nešto drugo.

Nema roditeljeSMEŠTEN U HRANITELJSKU PORODICUKako saznajemo, dečak K. J. je romske nacionalnosti, nema roditelje i već nekoliko godina je u hraniteljskoj porodici Mioljuba i Svetlane Stefanović u selu Pejinović kod Vladimiraca. Oni juče nisu odgovarali na naše pozive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track