Mina Lazarević u paklu: Kurvo, ubiću i tebe i tvog švalera!
Foto: Story Slika Tizer

Baletan siledžija urlao i davio glumicu

Mina Lazarević u paklu: Kurvo, ubiću i tebe i tvog švalera!

Crna Hronika -
Užas Baletan Goran Stanić (42), koji je pijan brutalno pretukao poznatu glumicu i izbacio je iz stana, ostaće u pritvoru mesec dana zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja oružja

BEOGRAD - Kurvetino, unakaziću i tebe i tvog ljubavnika! Marš iz kuće, ubiću vas oboje! Ovako je pijani baletan Goran Stanić (42) pretio svojoj supruzi, glumici Mini Lazarević (40), koju je prebio i izbacio iz stana na Zvezdari. Kako saznajemo, Staniću je određen pritvor do 30 dana, dok se Mina neće pridružiti krivičnoj prijavi, već će podneti zahtev za razvod braka.Pobegla kod kumeDrama u stanu Mine Lazarević i Gorana Stanića počela je u petak. Pomahnitali suprug popio je veću količinu alkohola i počeo da je vređa i optužuje da je našla drugog muškarca. Kad je pokušala da se odbrani, brutalno ju je napao.- Oteo joj je mobilni i pozvao muškarca za kog je sumnjao da je Minin ljubavnik. I njemu je pretio da će ih oboje ubiti. Kad je završio razgovor, Minu je počeo da davi, stavio joj je podlakticu uz vrat i gurao ka vratima. Sve vreme je pretio da će ih unakaziti. Ona je otišla iz stana s decom kod kume na Novi Beograd. Potom je zatražila lekarsku pomoć - kaže naš sagovornik iz istrage.Kad je u subotu uveče shvatio da je Mina odvela decu i da se neće vratiti, pomahnitali Stanić uzeo je automatsku pušku i pucao s prozora stana u Ulici Živka Davidovića. Policija je brzo došla i uhapsila ga. Mina je otišla u policiju sa lekarskim nalazom i ispričala šta joj se dogodilo - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Baletan je u stanu osim automatske puške, krio i četiri kapisle za detonator, koje služe za aktiviranje eksploziva.Nisam je tukaoPošto su policajci upali u stan, kako navodi, Stanić se smirio. Predao je pušku i ponavljao da je „vreme da se razvede“.Baletan, koji je u ponedeljak uveče saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu, prema nezvaničnim informacijama, tvrdio je da nije bio nasilan prema ženi.- Posvađali smo se, ali nisam je tukao - rekao je navodno on i odbio da govori o detaljima i tome odakle mu u stanu oružje.- Priznao je da je držao oružje bez dozvole, koje mu je policija oduzela, ali je rekao da nije hteo nikoga da ubije jer je to bila manevarska municija - navodi izvor iz istrage.Posle kratkog saslušanja, jer je odlučio da se brani ćutanjem, Staniću je određen pritvor do 30 dana da ne bi uticao na svedoke i da ne ponovio krivično delo. Prebačen je u CZ, stavljeno mu je na teret nasilje u porodici, neovlašćeno držanje oružja i izazivanje opšte opasnosti. Kao prvi svedok biće saslušana glumica.Traži razvod- Kontaktirao sam sa Minom i zaključio da je bliža odluci da se ne pridruži njegovom krivičnom gonjenju i ne istakne imovinski zahtev. Bez obzira na sve, njoj ništa ne znači da Stanić bude kažnjen robijom, ipak je on otac njene dece - rekao je juče za Kurir advokat Ljubisav Batan Radosavljević. Međutim, kako Kurir nezvanično saznaje, poznata glumica odlučila je da stavi tačku na brak sa baletskim igračem.Mina se, pošto je mužu nasilniku određen pritvor, vratila sa decom u stan, a foto-reporter Kurira sinoć je uslikao na igralištu u blizini njihovog doma.

Kao da se ništa nije desilo...  Mina  okružena decom na igralištu u blizini  stana u kojem je proživela pakao
Kao da se ništa nije desilo... Mina okružena decom na igralištu u blizini stana u kojem je proživela pakao

Pune ruke posla...  Glumica  mnogo vremena provela uz telefon
Pune ruke posla... Glumica mnogo vremena provela uz telefon

Spustila slušalicuOSTAVITE ME NA MIRU!Mina Lazarević juče nije bila raspoložena da govori o drami: „Molim vas, ostavite me na miru.“(Lj. S.)

Ljubiša Lazarević o torturi nad njegovom ćerkomSILEDŽIJA JOJ UPERIO PIŠTOLJ U LEĐA!Minin otac Ljubiša Lazarević, inače dirigent Pozorišta na Terazijama u penziji, otkrio je da je Stanić u nju čak uperio i pištolj:- Pokazala mi je tragove na leđima od pištolja kojim ju je Goran gurao. Imala je masnice na rukama. Došao je i on. Vikao je, gađao nas raznim predmetima. Potpuno je pomahnitao. Popio je litar rakije. Ljuljao se. Pretio. Tražio Minu, nije mogao da shvati da je otišla.On smatra da je njegov zet, koji je bio pasionirani čitalac literature o oružju, imao kompleks od poznate glumice:- Oduvek je pokazivao znake agresivnosti i verujem da je digao ruku na moju ćerku jer se osećao inferiorno u odnosu na nju.

ŽENE ZA POŠTOVANJE

SUZANA MANČIĆ ZA STARS: Poštujte starlete pa taman i da se bave prostitucijomKurir vam svake srede poklanja STARS magazin o poznatimaSTARS donosi dirljive priče, paparaco fotografije, intervjue, ispovesti i životne drame. Novi broj STARSA otkriva: Šokantni intervju Suzane Mančić o starletama: “Pa o čemu biste pisali da nije njih? Poštujte ih pa taman i prostitucijom da se bave”. Šavija povećava grudi a smanjuje uši - neće da liči na damba, Brena izbacila Mrku iz Granda zbog Ćazima. Ovo i još više intrigantnih i ekskluzivnih vesti očekuje vas u novom broju magazina Stars, koji vam Kurir poklanja svake srede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track