PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA: Beograđanin uhavćen u krađi kola u Požarevcu

Teška krađa

PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA: Beograđanin uhavćen u krađi kola u Požarevcu

Crna Hronika -
Beograđnin (59) se tereti da je u centru Požarevca provalio u parkirano vozilo stranih tablica, ali ga je zatekao vlasnik kome je osumnjičeni nožem naneo povrede dok su vlasnik vozila i njegov sin uspeli da pretuku muškarca

POŽAREVAC - Požarevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv pedesetdevetogodišnjeg Beograđanina zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju, kao i krivično delo teške telesne povrede.

Kako se navodi u četvrtak oko 12 sati u Ulici Moše Pijade u centru Požarevca osumnjičeni je provalio u parkirano vozilo inostranih registarskih tablica, marke ševrolet kruz.

Vlasnik vozila, meštanin sela Bradarac, koji se sa svojim sinom nalazio u blizini, primetio je osumnjičenog i stigao ga u Ulici Čede Vasovića.

Osumnjičeni je vlasniku vozila nožem naneo povrede u vrat i uho, dok su vlasnik vozila i njegov sin osumnjičenom naneli povrede u predelu jagodične kosti.

Svi oni prevezeni su u požarevačku bolnicu, gde su im kostatovane teške telesne povrede i zadržani su na daljem lečenju.

Policija radi na utvrđivanju svih učesnika događaja, kao i stepena njihove odgovornosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track