Prikaži najnovije vesti
Hipo banka

Hipo banka prodaje svoju mrežu na Balkanu

Biznis 9

Objavljen je poziv za prikupljanje neobavezujućih ponuda zainteresovanih strana za reprivatizaciju mreže Hipo alpe Adrija banke u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori

KLAGENFURT - Austrijska Hipo Alpe-Adrija banka internacional započela je danas proces prodaje mreže svojih banaka i lizing kompanija u jugoistočnoj Evropi.

Kako se navodi u saopštenju, objavljen je poziv za prikupljanje neobavezujućih ponuda zainteresovanih strana za reprivatizaciju mreže Hipo alpe Adrija banke u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Zainteresovani investitori su pozvani da dostave neobavezujuće ponude za banke i lizing društva, koji su preneti u holding kompaniju sa sedištem u Austriji, a koji će biti osnovan i preciznije definisan.

Potencijalni kupci su pozvani da dostave ponude za celu mrežu u jugoistočnoj Evropi ili određene kompanije. Ta banka, kako se dodaje, zadržava pravo da promeni vremenski raspored procesa ili da ga prekine u potpunosti ili delimično ili da promeni strukturu transakcije, kao i predmeta prodaje u bilo kom trenutku. Poziv za prikupljanje neobavezujućih ponuda zainteresovanih strana koji uključuje više informacija o procesu prodaje nalazi se na vebsajtu kompanije (www.hypo-alpe-adria.com).

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir