Hipo banka prodaje svoju mrežu na Balkanu

Biznis

Autor:

Objavljen je poziv za prikupljanje neobavezujućih ponuda zainteresovanih strana za reprivatizaciju mreže Hipo alpe Adrija banke u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori

Hipo banka

KLAGENFURT - Austrijska Hipo Alpe-Adrija banka internacional započela je danas proces prodaje mreže svojih banaka i lizing kompanija u jugoistočnoj Evropi.

Kako se navodi u saopštenju, objavljen je poziv za prikupljanje neobavezujućih ponuda zainteresovanih strana za reprivatizaciju mreže Hipo alpe Adrija banke u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Zainteresovani investitori su pozvani da dostave neobavezujuće ponude za banke i lizing društva, koji su preneti u holding kompaniju sa sedištem u Austriji, a koji će biti osnovan i preciznije definisan.

Potencijalni kupci su pozvani da dostave ponude za celu mrežu u jugoistočnoj Evropi ili određene kompanije. Ta banka, kako se dodaje, zadržava pravo da promeni vremenski raspored procesa ili da ga prekine u potpunosti ili delimično ili da promeni strukturu transakcije, kao i predmeta prodaje u bilo kom trenutku. Poziv za prikupljanje neobavezujućih ponuda zainteresovanih strana koji uključuje više informacija o procesu prodaje nalazi se na vebsajtu kompanije (www.hypo-alpe-adria.com).

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!