Loto: Izvučena sedmica u Banja Luci!

Društvo

Autor:

Novi LOTO milioner uplatio je četiri kombinacije za 4,80 KM, odnosno 240 dinara a dobio je 181, 7 miliona dinara

loto

BEOGRAD - U igri na sreću "Loto" u utorak veče izvučena je "sedmica" u visini od 181, 7 miliona dinara, a srećnu kombinaciju dobitnik je uplatio u Banja Luci.

Reč je o 38. kolu najpopularnije igre na sreću "Loto 7 od 39", a srećnu kombinaciju činili su brojevi 3, 5, 9, 16, 21, 27 i 33.

Novi loto milioner uplatio je četiri kombinacije za 4,80 KM, odnosno 240 dinara, u utorak, u prepodnevnim časovima, na uplatnom mestu u Banjoj Luci u ulici Mladena Stojanovića bb.

Poslednji put "sedmica" je izvučena 10. februara ove godine, u 11. kolu, kada su dva dobitnika delila premiju, tako da je svako od njih osvojio po 119, 03 miliona dinara, a oba dobitnika srećne kombinacije uplatila su u Beogradu.

Od početka godine u okviru igre na sreću loto izvučene su i dve loto plus sedmice, 11. maja, u 37. kolu ove igre na sreću izvučen je i "Džoker“ dobitnik.

Sa novim Loto dobitnikom za sedam godina koliko Državna lutrija Srbije priređuje tu igru na sreću, izvučena su 59 Loto milionera.

Najveća loto sedmica iznosila je čak 4,8 miliona evra, a izvučena je 23. marta 2010. godine, a taj do sada najsrećniji loto tiket uplaćen je u Kanjiži.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

U ovo vreme zahteva se pažljiva vožnja jer je put klizaviji. Zato je bitno da vozač ima zimsku opremu Milan Vujanić profesor Saobraćajnog fakulteta

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!