Ivano Balić: Igramo k'o pi.ke

Razočaran

Ivano Balić: Igramo k'o pi.ke

Ostali sportovi -
Dva jeb... miseca smo se pripremali. I sad igramo ovako ko pi.... Ovo je sramota, mene je sram. Majke mi mile, rekao je Balić.

Hrvatska se nije plasirala u finale rukometnog turnira na Olimpijskim igrama, pošto je Francuska slavila 25:22, a dešavanja na terenmu iznervirala su najboljeg igrača hrvatskog tima Ivana Balića, koji je najpre na tajm autu, koji možete videti na video snimkku, rekao da ga je sramota igre koju Hrvati prikazuju, da bi se zatim sukobio i sa selektorom Slavkom Golužom, jer ga je ovaj nešto pre kraja duela povukao sa terena

"Dva jeb... miseca smo se pripremali. I sad igramo ovako ko pi.... Ovo je sramota, mene je sram. Majke mi mile, rekao je Balić.Hrvatski mediji prenose da su Francuzi veoma zahvalni selektoru Hrvata Slavku Goluži, koji je posle trijumfa nad braniocima olimpijskog zlata (29:22),tokom prvenstva Evrope u Beogradu, rekao da ima model igre za Francusku.

"Zapamtio sam tu izjavu i ona nas je jako motivirala. Posebno smo se spremili za sve varijante Golužina napada", kazao je Nikola Karabatić.

Inače, mediji u susednoj zemlji već duže vreme nisu naklonjeni aktuelnom selektoru hrvatskih rukometaša Slavku Goluži. Neki od njih tvrde da je Golužina funkcija selektora povezana sa bivšom hrvatskom premijerkom i čelnicom HDZ-a Jadrankom Kosor, koju je javno podržao i sa njom navodno bio u ljubavnoj vezi, a ona mu navodno zauzvratomogućila da postane selektor i nasledi Lina Červara.

http://www.youtube.com/watch?v=8NnGHWL1Q3o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track