BRUTALNO ISKRENI NIKOLA JOKIĆ! Srušio Lejkerse, pa ZAGRMEO i sve oduševio rečima koje se PREPRIČAVAJU: Na to NE ŽELIM da se vratim
Foto: Printscreen / Twitter / NBA

Rođeni pobednik

BRUTALNO ISKRENI NIKOLA JOKIĆ! Srušio Lejkerse, pa ZAGRMEO i sve oduševio rečima koje se PREPRIČAVAJU: Na to NE ŽELIM da se vratim

Košarka -

Nikola Jokić odigrao je još jedan maestralan meč i bio je među najzaslužnijima što su Denver Nagetsi savladali Lejkerse u Los Anđelesu rezultatom 112:105.

Džoker je utakmicu završio sa 24 poena, 15 skokova i devet asistencija, a njegove reči po završetku ovog meča dugo će se prepričavati. Na konferenciji za medije Jokić je istakao kako je pobeđivanje ovom timu Denvera "u krvi" i kako on na to gleda kao na stil života.

- Mislim da sam nekoliko puta rekao, pobeđivanje je stil života za nas. Stvarno je dobro i specijalno kada pobeđuješ na dosta mečeva. Svi su srećni, svi se uklapaju u sistem... Pobeđivanje je stil života, bio sam ovde kada smo gubili i ne želim da se vratim na to - brutalno je iskren bio Nikola Jokić.

Naredni meč Los Anđeles Lejkersi i Denver Nagetsi odigraće u noći između subote i nedelje od 2.30 posle ponoći po našem vremenu i biće ovo prilika da Jokić i ekipa stave tačku na ovu seriju.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track