Škripaće kreveti

JK i Duško u Turskoj prave sina!

Stars

Autor:

Jedna gospođa izračunala da je pop divi samo jedna godina u narednih osam pogodna za muško dete

Jelena Karleuša, Duško Tošić,

Preko zvezda do sina.
Sredinom prošle sedmice u zgradu televizije Pink banula je sredovečna gospođa i tražila kontakt s Jelenom Karleušom, koja je prethodno u emisiji „Tačno u podne“ rekla da joj se javi svako ko može da joj kaže kako da rodi sina.

Žena je sačekala voditeljku emisije i ostavila joj broj telefona, uz objašnjenje da ne traži nikakvu novčanu nadoknadu, da je osetila Jeleninu pozitivnu energiju i doputovala u Beograd u želji da joj pomogne.

- Nije u pitanju nikakva magija niti vračanje, već najosnovniji sistem računanja na osnovu zvezda i astroloških aspekata, koji je veoma pouzdan. Prema istom, Jelena u narednih osam godina samo u jednoj može da rodi muško dete, dok preostalih sedam, prema prognozama, nude začeće isključivo devojčica! - otkriva naš izvor, koji je upoznat s celom pričom.

Voditeljka je prosledila broj Karleuši, a pop diva se zaputila u Tursku kod supruga.
- Nisam upoznat da li je Jelena zvala gospođu i posavetovala se s njom, ali u svakom slučaju je interesantno što je odmah odletela u Tursku, iako je Duško bio u Beogradu pre nepunih deset dana, na rođendanu Atine i Nike. Elem, čak i da je otišla čisto iz razonode, nema sumnje da će supružnici i te kako biti posvećeni jedno drugome, u svakom, pa i onom najintimnijem smislu - naglašava sagovornik Kurira.

Moraćemo da sačekamo Jelenin povratak kako bismo saznali da li je prihvatila recept... A i u narednih devet meseci kazaće nam se samo.

Marija Lazić

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Potrebno je da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine Ivica Dačić, šef SPS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!