Prikaži najnovije vesti
Jelena Karleuša, Duško Tošić,
Škripaće kreveti

JK i Duško u Turskoj prave sina!

Stars 19

Jedna gospođa izračunala da je pop divi samo jedna godina u narednih osam pogodna za muško dete

Preko zvezda do sina.
Sredinom prošle sedmice u zgradu televizije Pink banula je sredovečna gospođa i tražila kontakt s Jelenom Karleušom, koja je prethodno u emisiji „Tačno u podne“ rekla da joj se javi svako ko može da joj kaže kako da rodi sina.

Žena je sačekala voditeljku emisije i ostavila joj broj telefona, uz objašnjenje da ne traži nikakvu novčanu nadoknadu, da je osetila Jeleninu pozitivnu energiju i doputovala u Beograd u želji da joj pomogne.

- Nije u pitanju nikakva magija niti vračanje, već najosnovniji sistem računanja na osnovu zvezda i astroloških aspekata, koji je veoma pouzdan. Prema istom, Jelena u narednih osam godina samo u jednoj može da rodi muško dete, dok preostalih sedam, prema prognozama, nude začeće isključivo devojčica! - otkriva naš izvor, koji je upoznat s celom pričom.

Voditeljka je prosledila broj Karleuši, a pop diva se zaputila u Tursku kod supruga.
- Nisam upoznat da li je Jelena zvala gospođu i posavetovala se s njom, ali u svakom slučaju je interesantno što je odmah odletela u Tursku, iako je Duško bio u Beogradu pre nepunih deset dana, na rođendanu Atine i Nike. Elem, čak i da je otišla čisto iz razonode, nema sumnje da će supružnici i te kako biti posvećeni jedno drugome, u svakom, pa i onom najintimnijem smislu - naglašava sagovornik Kurira.

Moraćemo da sačekamo Jelenin povratak kako bismo saznali da li je prihvatila recept... A i u narednih devet meseci kazaće nam se samo.

Marija Lazić

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir