Škripaće kreveti

JK i Duško u Turskoj prave sina!

Stars

Autor:

Jedna gospođa izračunala da je pop divi samo jedna godina u narednih osam pogodna za muško dete

Jelena Karleuša, Duško Tošić, odmor, Turska, muško dete,

Preko zvezda do sina.
Sredinom prošle sedmice u zgradu televizije Pink banula je sredovečna gospođa i tražila kontakt s Jelenom Karleušom, koja je prethodno u emisiji „Tačno u podne“ rekla da joj se javi svako ko može da joj kaže kako da rodi sina.

Žena je sačekala voditeljku emisije i ostavila joj broj telefona, uz objašnjenje da ne traži nikakvu novčanu nadoknadu, da je osetila Jeleninu pozitivnu energiju i doputovala u Beograd u želji da joj pomogne.

- Nije u pitanju nikakva magija niti vračanje, već najosnovniji sistem računanja na osnovu zvezda i astroloških aspekata, koji je veoma pouzdan. Prema istom, Jelena u narednih osam godina samo u jednoj može da rodi muško dete, dok preostalih sedam, prema prognozama, nude začeće isključivo devojčica! - otkriva naš izvor, koji je upoznat s celom pričom.

Voditeljka je prosledila broj Karleuši, a pop diva se zaputila u Tursku kod supruga.
- Nisam upoznat da li je Jelena zvala gospođu i posavetovala se s njom, ali u svakom slučaju je interesantno što je odmah odletela u Tursku, iako je Duško bio u Beogradu pre nepunih deset dana, na rođendanu Atine i Nike. Elem, čak i da je otišla čisto iz razonode, nema sumnje da će supružnici i te kako biti posvećeni jedno drugome, u svakom, pa i onom najintimnijem smislu - naglašava sagovornik Kurira.

Moraćemo da sačekamo Jelenin povratak kako bismo saznali da li je prihvatila recept... A i u narednih devet meseci kazaće nam se samo.

Marija Lazić

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (12)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Musa

  Musa

  :-) , pade mi na pamet vic od pre nekoliko godina :
  " Pravim mušku decu , pod garanciju ! U slučaju greške , vraćam pare !

  50 Odgovori 
 • daca

  daca

  Živi bili pa vidjeli da li je gospođa dobro izračunala

  32 Odgovori 
 • dacadaca

  dacadaca

  Ahahaha! Ma vazi...

  32 Odgovori 

Poslednji komentar

 • svasta

  svasta

  Nekada su "turci" dolazili i na silu pravili djecu po Srbiji a danas Srpkinje odlaze u "tursku" da im se naprave djeca.Boze kakve gluposti necu cuti.

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!