SUDIJA BRIH NE PODNOSI SRBE!  Pokrao nas je protiv Švajcaraca, ojadio protiv Hrvata, a Nemanja Vidić ga je posebno zapamtio!
Foto: reuters

jasno je ko dan

SUDIJA BRIH NE PODNOSI SRBE! Pokrao nas je protiv Švajcaraca, ojadio protiv Hrvata, a Nemanja Vidić ga je posebno zapamtio!

Mundijal 2018 -

Nemački sudija Feliks Brih po svemu sudeći ima žestok pik na Srbe.

Fudbalski svet je zgrožen suđenjem na meču između Srbije i Švajcarske u drugom kolu grupe E na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Ugledni svetski mediji, fudbalske legende, navijči... šokirani su skandaloznim odlukama nemačkog sudije na ovom meču. Tokom čitavog meča Brih je "navlačio" za Švajcarce, a vrhunac je bio u 66. minutu utakmice, kada nije dosudio penal za Srbiju nakon očiglednog faula nad Mitrovićem.

“Skupi ekipu i podrži Orlove uz M&Ms”

Međutim, ovo nije prvi put da Nemac sudi na štetu Srbije. Brih je sudio čuveni meč između Srbije i Hrvatske 2013. godine u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu. Opšti utisak je bio da je Brih donosio odluke u korist rivala. Pamti se i direktan crveni karton iz 75. minuta, koji je možda i prestrogo dodeljen Nemanji Matiću.

Briha je dobro zapamtio i legendarni srpski defanzivac Nemanja Vidić. Bivšem fudbaleru Mančester junajteda je dodeljen jedan od najkontroverznijih crvenih kartona u istoriji Lige šampiona. Bilo je to 2012. godine na meču između Mančester Junajteda i Ocelula iz Galacija. Tada je na pravdi boga isključio Vidića iako njegov start nije bio ni za žuti karton, što je izazvalo i veliki bes Aleksa Fergusona.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOK! SUDIJA PRETIO MATIĆU: Srbin poludeo nakon što mu je Nemac Brih rekao OVO! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track