Navijač Milan Krasić uskoro u Srbiji?

Crna Hronika

Izručenje osumnjičenog za ubistvo Ivana Perovića zavisi od toga da li će ga belgijska policija teretiti za neko krivično delo

prelaz, ubistvo

Ivan Perović ubijen je na pešačkom prelazu na Novom Beogradu

BEOGRAD - Hapšenje!
Milan Krasić (24), pripadnik navijačke grupe „Alkatraz“, koji je uhapšen u Briselu, u Belgiji, zbog sumnje da je 22. oktobra 2011. godine u Novom Beogradu ubio Ivana Perovića (20) i ranio Đorđa Stojanovića (20) iz grupe „Zabranjeni“, uskoro bi trebalo da bude izručen Srbiji. Kako Kurir saznaje, policija je na tragu njegovom saučesniku Marku Isakoviću.

- Krasiću su stavljene lisice na ruke na jednoj plantaži sa zasadima indijske konoplje. Njegovo izručenje zavisiće od toga da li će ga belgijska policija teretiti za neko krivično delo - kaže izvor Kurira iz policije.

Podsetimo, Ivan Perović je ubijen, dok je Đorđe Stanojević (20) povređen u sačekuši na uglu Ulice narodnih heroja i Bulevara Zorana Đinđića , kada su napadači iz sivog BMV ispalili više hitaca ka njima.

(E. K.)

Ivan Perović zoom Ivan Perović>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Dobro se snalazimo s velikim prilivom izbeglica, mi smo najorganizovanija država na njihovom putu Aleksandar Vulin, ministar za rad i socijalna pitanja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!