ODSEKLA MU PONOS: Ženi doživotna robija za sakaćenje muža
Foto: Dejli Mejl

Surovi zločin

ODSEKLA MU PONOS: Ženi doživotna robija za sakaćenje muža

Planeta -
Prema optužnici, Ketrin Kiju iz Kalifornije je suprugu dala da jede tofu u koji je prethodno ubacila pilule za spavanje, a pre nego što će zgrabiti nož, uzviknula je "Zaslužuješ ovo!"

SAKRAMENTO - Ketrin Kiju (50) sud je proglasio krivom jer je, 2011. godine, svom suprugu odsekla penis i bacila ga u sekač za đubre, jer je sumnjala da je suprug vara. Njoj je izrečena kazna doživotne robije, uz mogućnost traženja uslovne slobode nakon 7 godina.

Žrtva svirepog napada, po imenu Glen, prisustvovao je izricanju presude.

"Nadam se da će ovo biti poslednji put da je vidim. Osećam olakšanje danas iako je ovo veoma tužan dan za mene", kazao je Glen koji je bio hospitalizovan i podvrgnut rekonstruktivnoj operaciji koja, nažalost, nije uspela.

"Tokom 24 godine koliko sam sudija, video sam brojne slučajeve ubistava. Postupci Ketrin Kiju bili su proračunati i hladni kao i slučajevi ubistava sa predumišljajem", naveo je sudija Ričard Tuhi.

Prema optužnici, Kiju je suprugu dala da jede tofu u koji je prethodno ubacila pilule za spavanje, a pre nego što će zgrabiti nož, uzviknula je "Zaslužuješ ovo!".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track