(VIDEO) KONAČNO PROGOVORILI SINOVI PRINCEZE DAJANE: Mama, izvini što smo te izneverili!
Foto: Profimedia

VILIJAM I HARI SE OGLASILI

(VIDEO) KONAČNO PROGOVORILI SINOVI PRINCEZE DAJANE: Mama, izvini što smo te izneverili!

Planeta -

Sada želimo da govorimo o našoj majci, vreme je da ustanemo i odbranimo njeno ime jer kao deca to nismo uspeli, ispričala su dvojica britanskih prinčeva

LONDON - Britanski prinčevi Vilijam i Hari smatraju da su izneverili svoju majku princezu Dajanu kad je poginula u nesreći u Parizu 31. avgusta 1997, pa će sada učiniti sve što je u njihovoj moći da je odbrane.

foto: Profimedia

Njih dvojica su to rekla u dokumentarnom filmu „Dajana, sedam dana“, koji će premijerno biti prikazan 1. septembra, povodom 20 godina od smrti Ledi Di.

Britanski Miror piše da su prinčevi u filmu ispričali lične priče o svojoj majci, ali i govorili o srećnijim vremenima, kada su uživali kao porodica.

- Jedan od razloga što Hari i ja želimo da pričamo o ovome jeste taj što joj to dugujemo. Mi se osećamo kao da smo je izneverili kada smo bili deca. Nismo uspeli da je zaštitimo.

Dugujemo joj da 20 godina kasnije ustanemo i branimo njeno ime i podsetimo sve na njenu ličnost i sve što je bila. Naša dužnost kao sinova je da je branimo - rekao je princ Vilijam u najavi filma.

Njegov brat Hari kaže da su obojica bila slomljena neverovatnim odjekom smrti majke.

- Kada je poginula, došlo je do takve erupcije i emocija da je to bilo previše, šokantno - rekao je on.

Britanski San javio je juče da je Ledi Di 1997. godine imala dogovor o snimanju dokumentarca u kojem bi iznela sve tajne iz svog života i kraljevske porodice. Poslednji sastanak o tom filmu trebalo je da ima s rediteljkom Moli Dinen 1. septembra, ali je dan ranije stradala.

Princeza Dajana je na sva putovanja u inostranstvo nosila jednu neočekivanu amajliju - mali vibrator, tvrdi Ken Vorf, bivši oficir zadužen za obezbeđivanje britanske princeze, u knjizi „Čuvajući Dajanu“.

- Vibrator je kupio neko od članova obezbeđenja kao šalu i ostao je u jednom od diplomatskih kofera. Kada je kofer otvoren na zvaničnom sastanku tokom posete kralju Nepala, svi su bili zgranuti seksualnom igračkom, ali se princeza nasmejala i rekla: „Ovo mora da je za mene“. Od članova svog tima tražila je da ga ponesu za London i nakon toga joj je to bila amajlija koju je uvek nosila na putovanja - napisao je on.

Kurir / E.K.

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track