KOMŠIJE SU ČULE JEZIVE KRIKE, A POLICIJA ZATEKLA UŽAS: Majka monstrum pekla ćerku na roštilju u garaži
Foto: Shutterstock

Policija uhapsila ženu poreklom iz Afrike

KOMŠIJE SU ČULE JEZIVE KRIKE, A POLICIJA ZATEKLA UŽAS: Majka monstrum pekla ćerku na roštilju u garaži

Planeta -

Slučaj prijavile komšije, koje su čule jezive krike. Nas dve moramo da izgorimo zajedno, jer je to jedini način da odemo u raj, poručila uhapšena

BRISEL - Belgiju je potresao stravičan zločin koji se dogodio u nedelju po podne, kada je policija uhapsila ženu koja je pekla svoju dvogodišnju ćerku na roštilju. Žena stara 27 godina, čiji identitet nije saopšten, rekla je policajcima da ona i njena ćerka moraju zajedno da izgore.

Policajci užasnuti

Policija je reagovala nakon prijave komšija, koji su čuli jezive krike, nakon čega se ispod vrata garaže pojavio dim. Policajci su bili užasnuti onim što su zatekli u garaži. Na roštilju su se nalazili izgoreli delovi tela nesrećne devojčice.

- Na dve moramo da izgorimo zajedno jer je to jedini način da odemo u raj - rekla je policajcima majka monstrum.

Lokalni mediji prenose, pozivajući se na izjave komšija, da je uhapšena, koja je poreklom iz Afrike, patila od teške depresije usled razvoda. Monstruozan zločin dogodio se u gradu Zemst, severno od Brisela.

Istraga će utvrditi da li je majka usmrtila ćerku pre nego što je njeno telo stavila na roštilj. Uhapšena je sa ćerkom živela kod svoje majke, koja u trenutku zločina nije bila u kući. Majka monstrum je prebačena u bolnicu, a policija će je ispitati nakon pregleda psihijatara.

Mentalno obolela

- Teško je utvrditi šta je bio povod za strašan zločin. Ako je majka zaista usmrtila ćerku kako bi se kasnije našle u raju, to je znak psiholoških problema - rekao je psihijatar Hans Helebujk.

Kurir / E.K.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track