(VIDEO) PRIPREME ZA SVADBU VEĆ POČELE: Princ Hari i Megan odlučili da se venčaju u maju!
Foto: Printscreen Youtube

dobra vest

(VIDEO) PRIPREME ZA SVADBU VEĆ POČELE: Princ Hari i Megan odlučili da se venčaju u maju!

Planeta -

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl odlučili su da se venčaju na proleće 2018.

Oni će brak da sklope u maju iduće godine u kapeli Dvorca Vindzor, u istoćnom predgradju Londona. Vest je u Velikoj Britaniji dobrodošla u trenutku promena vezanih za Bregzit, navodi Frans pres, uz ocenu i da će to venčanje poslati moderniju sliku britanske kraljevske porodice.

Bakingemska palata je juče potvrdila da su 33-godišnji princ i 36-godišnja američka glumica vereni i da je venčanje u planu, a par se ubrzo pojavio pred novinarima, dok je danas popodne saopšteno da će oni brak sklopiti u maju.

Hari je priznao da se zaljubio na prvi pogled, a Megan je pokazala verenički prsten koji je princ sam dizajnirao. Na prstenu su veći dijamant iz Bocvane, gde je par putovao na početku veze, i dva manja dijamanta iz kolekcije Harijeve majke, princeze Dajane.

Megan, čija je majka Afroamerikanka, biće druga razvedena Amerikanka u britanskoj kraljevskoj familiji posle Volis Simpson zbog koje je kralj Evdard Osmi abdicirao 1936. godine.

Ipak, vest je malo razočarala Britance budući da dan venčanja Harija i Megan neće biti neradni dan, kao što je bilo za venčanje njegovog starijeg brata Vilijama i Kejt Midlton, vojvotkinje od Kembridža.

Kurir.rs/Beta

Foto printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja