JEDNA OD NAJUTICAJNIJIH SRPKINJA ZVANICA NA NAJLUKSUZNIJEM VENČANJU GODINE: Promenila nekoliko stajlinga i svaki je REMEK-DELO
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

RASKOŠNO

JEDNA OD NAJUTICAJNIJIH SRPKINJA ZVANICA NA NAJLUKSUZNIJEM VENČANJU GODINE: Promenila nekoliko stajlinga i svaki je REMEK-DELO

Pop kultura -

Engleski biznismen indijskog porekla Umar Kamani ovog vikenda oženio se Nadom Kamani na raskošnoj, luksuznoj svadbenoj proslavi koja je koštala više od 20 miliona funti i koja je obeležena brojnim svečanostima koje su trajale ukupno četiri dana. Venčanje je održano u južnoj Francuskoj, a prisustvovalo mu je niz slavnih, uticajnih gostiju koje su između ostalih zabavljali i Maraja Keri i Andrea Bočeli.

Umar Kamani, Nada Adel
foto: German Larkin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od zvanica na ovom skupocenom venčanju bila je i Tamara Kalinić, poznata srpska influenserka, koja već godinama živi i radi u inostranstvu.

Lepa brineta je bliska prijateljica mladenaca, a na svom Instagram profilu podelila je i puno kadrova sa ove divne ceremonije, te se pohvalila i svojim efektnim modnim izdanjima.

Tamara je pokazala izdanja sa dve glavne proslave, a oba su bila izrazito elegantna i vrlo upadljiva. Na prvom je zajedno sa svojim izabranikom Filipom Testom u crnom od glave do pete, pa izgledaju pomalo dramatično, ali opet neodoljivo otmeno.

Ova lepotica izabrala je crnu dugačku haljinu sa rol kragnom i detaljem u vidu predimenzioniranog kožnog pepluma, a sve je upotpunila svečanim crnim sakoom, tašnicom u obliku metalnog srca i visećim minđušama.

No, za današnju ceremoniju u tradicionalnom indijskom duhu Tamara se opredelila za toaletu koja govori sve jezike sveta i očarala je na prvu. Reč je o svetloplavoj kreaciji libanskog dizajnera Elija Saba, koji se sa pravom smatra magom visoke mode.

Haljina je seksepilna i nežna u isto vreme, a u potpunosti je sačinjena od šljokica, kristala i svetlucavih niti, pa je veoma dopadljiva i atraktivna. Kroj laska Tamarinoj vitkoj figuri, a ogroman dekolte ne deluje nimalo vulgarno, već donosi pravu dozu zavodljivosti.

Slavna influenserka je pustila da haljina govori sama za sebe, pa je uz nju ponela samo još velike, ali nenapadne metalik minđuše, a imala i jednostavan visoki rep i diskretnu šminku.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S)

Bonus video:

00:29

SRPSKA BLOGERKA TAMARA ŽIVI U PARIZU, PA OTVORILA DUŠU: Evo kakvo je stanje u Francuskoj, tik pred stupanje novih MERA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track