(FOTO) NA ROBIJU ZBOG SELFIJA: Zbog nestašluka s prijateljima u Dubaiju sada je čeka tri godine zatvora!
Foto: Facebook Printscreen

Strogi zakonI Dubaija

(FOTO) NA ROBIJU ZBOG SELFIJA: Zbog nestašluka s prijateljima u Dubaiju sada je čeka tri godine zatvora!

Planeta -

Asi Hačinson (21) preti čak tri godina robije samo zbog neprijatnog incidenta u Dubaiju.

Naime, ona je bila sa prijateljima na ručku u finansijskom centru Dubaija kada je incident izbio. Oni su slikali selfije sa usnulim čovekom u fotelji hola hotela.

Ispostavilo se da se radi o izvršnom direktoru jedne švedske tehnološke kompanije. On se naglo probudio, naljutio se kad je shvatio da ga slikaju i započeo tuču sa Asinim prijateljima.

Sukob nije dugo potrajao, ali je Asa definitivno izvukla deblji kraj iako se tokom "tuče" sve vreme držala po strani. Pošto ona živi u Dubaiju, sva krivica za "drsko ponašanje i uznemiravanje" pala je na nju. Njeni prijatelji su platili depozit, uzeli svoje pasoše i vratili se kući u Englesku pre nego što je policija mogla da reaguje.

"Napadnuti" muškarac je pozvao policiju i podneo zvaničnu žalbu na grupu zbog slikanja bez dozvole, što se u Ujedinjenim arapskim emiratima smatra ozbiljnim prekršajem.

Asa je definitivno izvukla deblji kraj jer je pored "napada" optužena i za krađu naočara. Ona tvrdi da je potpuno nevina, te da je samo podigla naočare usnulog muškarca sa poda jer se bojala da ih neko ne zgazi tokom sukoba.

"Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava. Niko neće da me sasluša. Policija prihvata kao činjenicu sve što je on rekao. Neću da idem u zatvor zbog ovoga".

(Kurir.rs/Daily Mail)

(Foto: Facebook Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

9 godina neprekidno fotkao selfije, ni na jednom se nije nasmejao, sve do poslednjeg!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track