HUMANI PARTIZAN: Prihod sa utakmice sa Vošom za Tijanu

Za Tijanino novo srce

HUMANI PARTIZAN: Prihod sa utakmice sa Vošom za Tijanu

Fudbal -
Crno-beli pozvali navijače da napune stadion u Humskoj i tako pomognu devojčici Tijani Ognjanović, kojoj je potrebna transplatacija srca

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan će sav prihod od ulaznica sa utakmice protiv Vojvodine uplatiti na račun za pomoć devojčici Tijani Ognjanović, kojoj je potrebna transplatacija srca, saopštio je Partizan.

Klub iz Humske se tako priključio akciji "Za Tijanino novo srce".

Derbi meč 22. kola Jelen Super lige igra se u nedelju od 19 časova, a poziv da se napune tribine stadiona u Humskoj uputio je i glumac Sergej Trifunović.

"Osmogodišnja Tijana boluje od veoma retke bolesti srca i jedini spas joj je operacija, koja košta milion dolara. Vreme neumitno ističe, a do sada je uz pomoć dobrih ljudi i donacija, sakupljeno 450. 000 dolara. FK Partizan je doneo odluku da donira sav neto prihod sa utakmice Partizan – Vojvodina, koja se igra u nedelju 07.04.2013. godine od 19.00h, kako bi maloj Tijani Ognjanović produžili i omogućili lepši zivot. Pozivamo vas da dođete u što većem broju na stadion, navijate sportski i u maniru koji dolikuje šampionskom klubu, kako bismo uz bodrenje i pomoć svom timu, pokazali i koliko je veliko srce crno – belih! Momci iz oba kluba su svesni značaja utakmice, kako takmičarskog, tako i humanog", ističe direktor marketinga Snežana Filipović.

http://www.youtube.com/watch?v=niyJsJMSP-4
http://www.youtube.com/watch?v=OuzhTS-jABU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track