TSC JE RAK RANA PARTIZANA: "Parni valjak" PONOVO poražen u Humskoj! Vodiće se VELIKA BORBA za drugo mesto!
Foto: Starsport

superliga srbije

TSC JE RAK RANA PARTIZANA: "Parni valjak" PONOVO poražen u Humskoj! Vodiće se VELIKA BORBA za drugo mesto!

Fudbal -

PARTIZAN - TSC 1:2

1 / 5 Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana poraženi su u Humskoj od TSC-a rezultatom 2:1 (1:1) u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije

Ovo je treći poraz u nizu za crno-bele, nakon što su izgubili od Crvene zvezde u prvenstvu, pa u Kupu Srbije.

Izabranici Igora Duljaja su mlako ušli u meč, a to su motivisani gosti znali da kazne. Stanić je prošao po boku i uposlio Ćirkovića koji je sa pet metara savladao Jovanovića. Igrao se 29. minut meča.

Odgovor Partizana je usledio brzo, Bibras Natho je dokazao da je majstor i prelepim golom iz slobodnog udarca u 35. minutu poravnanva rezultat.

Ovo je bio rezultat kojim se otišlo na odmor, a drugih 45 minuta donelo nam je više uzbuđenja.

Partizan je pokušavao da napadne, ali je sve delovalo jalovo.

TSC je bio konkretniji i opasniji, a da je Miloš Pantović bio malo pribraniji pred golom Jovanovića, mogli su gosti i do ubedljivije pobede.

Lazetić je u 75. minutu uveo Sašu Jovanovića, a ovo se ispostavilo kao potez utakmice.

Iskusni fudbaler je samo minut nakon ulaska u igru matirao imenjaka iz redova Partizana glavom, za veliku radost svog tima.

Odbrana Partizana je ceo meč izgledala košmarno, Ćirković, Stanić i Jovanović su prolazili po boku kako su hteli, a Stojković, Kovačević, Antić i Filipović su delovali kao da prvu put igraju zajedno.

Partizan je uspeo da izjednači u 84. minutu, ali je gol Kastilja opravdano poništen zbog nedozvoljene pozicije.

TSC je ovom pobedom prišao Partizanu na samo četiri poena zaostatka, a kako je ostalo da se odigra još pet kola i u opticaju je 15 bodova, gledaćemo veliku borbu za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Tok meča:

Drugo poluvreme:

98. minut - Pantović izlazi, ulazi Antonić.

97. minut - Faul u napadu Jankovića. Sve je manje vremena za crno-bele.

94. minut - Ležao je Radin dobrih dva minuta, kao da ga je pogodilo topovsko đule, ali se na kraju pridigao kao da se ništa nije dogodilo.

92. minut - Korner za Partizan. Kalulu je probio, Radin izbacio u korner. Zahid je pogodio Radina koji ostaje da leži.

Igraće se sedam minuta nadoknade!

90. minut - Izmena u TSC, Šoš menja Čirkovića

84. minut - Kastiljo postiže gol glavom, gledao se VAR i na kraju ofsajd pozicija. Dugo je trajala provera, ali čini se, ispravna odluka!

83. minut - Kakva šansa za TSC, Jovanović je probio po boku, uposlio Pantovića koji nije bio precizan! Odbrana Partizana je katastrofalna, krlini napadači gostiju im prave ogromne probleme!

80. minut - Čarke na klupi, jedan od članova stručnog štaba TSC-a dobija crveni karton! Nova promena kod crno-belih, izlazi Ovusu, ulazi Janković.

75. minut - Gool Jovanovića, centrirao je Đakovac, a Saša Jovanović prelepo glavom matirao prezimenjaka! Samo što je ušao na teren, iskusni fudbaler izrasta u heroja svog tima.

71. minut - Izmena u ekipi TSC, Stanića menja Saša Jovanović. Žuti karton je trenutak pre prekida dobio Aranđel Stojković zbog prigovora.

69. minut - Pantović je bio u velikoj prilici, pretrčao je Antića, ali na kraju nije uspeo da zahvati loptu na pravi način.

67. minut - Prva izmena u Partizanu, izlazi Goh, ulazi Kalulu.

66. minut - Žuti karton i za Kovačevića. oštro je startovao na Stanića i zaslužio opomenu.

62. minut - Cvetković je proigrao Pantovića koji pogađa prečku! Sreća za crno-bele!

59. minut - Požuteo je Milan Radin, oštar start na Zahida i zaslužena opomena.

55. minut - Fenomenalna kontra TSC-a, Pantović je išao sam pred golmana Jovanovića, ali je Filipović sustigao napadača gostiju i sjajno intervenisao. Podignuta je zastavica, Pantović je bio u nedozvoljenoj poziciji, tako da pogodak svakako ne bi važio.

54. minut - Tražili su crno-beli igranje rukom u šesnaestercu. Lopta je pogodila Cvetkovića, ali je Minaković odmahnuo rukom. U nastavku akcije Kastiljo šutira, ali bez problema za Ilića.

51. minut - Partizan je nešto konkretniji u drugom delu igre, napadaju i žele da postignu vodeći gol, ali bez rezultata.

46. minut - Počeo je drugi deo igre u Humskoj

Poluvreme u Humskoj!

45. minut - Rasplamsala se borba u Beogradu, ali bez ozbiljnijih prilika nakon dva viđena gola. Saldanja je prošao po desnoj strani, ali je oklevao, te je uputio nešto između šuta i centaršuta.

36. minut - Kakva šansa za TSC, projurio je Ćirković po levoj strani, ubacio loptu, a Pantiću su nedostajali milimetri da vrati prednost svom timu minut posle izjednačenja.

35. minut - Gooool , majstorija Bibrasa Natha iz slobodnog udarca donosi izjednačenje Partizanu.

29. minut - TSC vodi u Humskoj golom Ćirkovića. Velika greška Antića koji je kasnio za Stanićem koji je uposlio svog saigrača kome nije bilo teško da sa pet metara matira Jovanovića. Gosti su poveli praktično bez igre.

27. minut - Utakmica sa jako malo ritma u Humskoj. Obe ekipe su oprezne, čuvaju loptu na sredini terena, a čuju se i sporadični zviždicu malobrojnih nezadovoljnih navijača na tribinama.

22. minut - Sporna situacija u Humskoj, Natho je poslao loptu u sredinu ka Saldanji, Brazilac je pao ispred šesnaesterca usled duela sa Stojićem, ali je dosuđen faul u napadu.

17. minut - Sevnula je kontra Partizana posle greške Pejića, ali Natho nije uspeo da pronađe Saldanju. U nastavku akcije je pokušao Stojković, čiji je udarac izblokiran.

14. minut - Šansa za crno-bele, fauliran je Saldanja na 25 metara od gola. Šutirao je Natho, ali samo u živi zid.

11. minut - Miran period utakmice, igra se na sredini terena. Slaba poseta u Humskoj, nedostojna duela drugog i trećeg na tabeli.

7. minut - Prvi udarac u okvir gola Partizana, Ćirković je šutirao direktno u golmana crno-belih.

4. minut - Prva šansa na utakmici za TSC, sevnula je kontra, Stojić je sačuvao loptu u šesnaestercu Partizana, odložio za Stanića koji je šutirao pored gola Jovanovića!

1. minut - Počela je utakmica u Humskoj!

Pre meča:

Fudbaleri Partizana dočekuju TSC iz Bačke Topole u 32. kolu Superlige Srbije.

Meč na stadionu u Humskoj počinje od 19.30 časova.

SASTAVI:

Partizan: Jovanović - Stojković, Filipović, Kovačević, Antić - Ovusu, Kastiljo - Goh, Zahid, Natho - Saldanja

TSC: Ilić - Ćirković, Cvetković, Pantović, Pejić - Petrović, Radin, Stanić, Stojić - Đakovac, Đorđević.

Izabranici Igora Duljaja imaju 70 bodova, čak 10 manje od večitog rivala Crvene zvezde koja se nalazi na prvom mestu.

Večerašnji protivnik crno-belih TSC ima sedam poena manje u odnosu na klub iz Humske, te će ovaj duel biti izuzetno bitan u borbi za drugu poziciju na tabeli.

Partizan ulazi u utakmicu nakon dva uzastopna poraza od Crvene zvezde, u šampionatu i polufinalu Kupa, te će crno-beli biti silno motivisani da naprave dobar rezultat na svom stadionu.

Trener Partizan Igor Duljaj pred meč:

- Imali smo dve izuzetno teške utakmice u nekoliko dana protiv jakog protivnika, Crvene zvezde. Imali smo i pre toga utakmicu protiv Čukaričkog gde smo izgubili bodove. Imamo negativan skor u poslednje tri utakmice. Ovo je za nas najvažnija utakmica iz mnogo razloga, jer imamo protivnika koji se bori za drugu poziciju, koja omogućava da se jedna od ekipa bori za kvalifikacije za Ligu šampiona. Imaju odličnog trenera, to je ekipa koja zna šta hoće i koja voli da igra fudbal. Naneli su nam težak poraz na našem stadionu. U prvih pola sata smo primili tri gola iz prekida. Biće izuzetno teško. Malo smo poljuljani, ali to ne sme da bude nikakvo opravdanje. Ekipa mora da se podigne na ovaj ili onaj način, jer je veliki ulog. Neki su juče napustili trening i tek ću posle današnjeg znati na kog mogu da računam. Ali, ko god da izađe na teren, ko god bude ušao, očekujem od njega da bude maksimalno spreman da da sve od sebe, da se žrtvuje za ekipu i da doprinese ono što je potrebno da se ostvari pozitivan rezultat - rekao je Igor Duljaj.

Trener TSC-a Žarko Lazetić pred meč:

- Imamo super uspomene sa prethodne utakmice koja u nama budi pozitivna osećanja. Svaka utakmica je priča za sebe, nema to mnogo veze, osim što će njima dodatno da pomogne, da ih motiviše. Sa druge strane, i nama će pomoći da imamo taj osećaj jer TSC nije pre nikada uspeo da pobedi Partizan. U toj pripremi će sam dolazak tamo na moj omiljeni stadion igračima probuditi dobre emocije, što nije loše. Ali, to ne sme da nas uljuljka - rekao je Lazetić

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:11

grobari, partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track