SNSD OŠTRO ODGOVORIO NA NAPADE NA DODIKA: Opasna i primitivna predstava očajnika suočenih sa sunovratom izdajničke politike!
Foto: printscreen RTRS

reakcija

SNSD OŠTRO ODGOVORIO NA NAPADE NA DODIKA: Opasna i primitivna predstava očajnika suočenih sa sunovratom izdajničke politike!

Bosna i Hercegovina -

BANJALUKA - Vladajući Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Republici Srpskoj ocenio je da je današnji nastup troje funkcionera Saveza za promene "opasna i primitivna predstava očajnika suočenih sa sunovratom izdajničke politike koju već godinama vode protiv Republike Srpske".

Članovi Glavnog odbora opozicione SDS u Republici Srpskoj, koja je članica Saveza za promjene i funkcioneri u zajedničkim institucijama BiH, Mirko Šarović i Dragan Mektić, obrušili su se ranije danas na predsednika RS Milorada Dodika optuŽivši ga da širi laži i govor mržnje, deli narod, seje strah i priziva rat.

U saopštenju iz SNSD-a ističe se da je "crnilo kojim pokušavaju da poslednjih dana oboje Republiku Srpsku neshvatljivo je i dugoročno štetno i to ne za predsednika (Republike Srpske i SNSD-a) Milorada Dodika i SNSD, već za Republiku Srpsku koju SzP navodno brani i to na način da od nje pravi crnu rupu regiona".

"Uhvaćeni u nečasnoj nameri da hapšenjem predsednika Dodika pokušaju da ga politički pobede, danas sipaju gomilu nebuloza oko rata, uniformi, automobila, vila, aviona, kamiona i ostalih predmeta, ne bi li pažnju javnosti skrenuli sa sramote na koju su bili spremni zarad par fotelja", naglašavaju iz SNSD-a.

U saopštenju se navodi da "njihovo današnje obraćanje javnosti, koja nije podeljena kako tvrde, i koja odlično razume šta se dešava u Republici Srpskoj, najočigledniji je primer govora mržnje i jadan pokušaj da se pobegne od slugerantske politike u Sarajevu".

"Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik nikada nije dovođen u vezu sa bilo čijim ubistvom, što je bio slučaj sa nekim ranijim predsednicima Republike Srpske, a vidimo da su oni to zaboravili. I ne samo zaboravili, već počeli držati i lekcije o dostojanstvu i imidžu", ističe se u saopštenju iz SNSD-a dostavljenom medijima.

Kurir.rs/Tanjug

Foto printscreen RTRS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! EKSKLUZIVNO! IVANOVIĆA UBILA DVOJICA?! Novi detalji vezani za ubistvo u Kosovskoj Mitrovici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track