PUCNJAVA U ZAGREBU: Ranjen vlasnik uglednog hrvatskog portala
Foto: Shutterstock

Krađa

PUCNJAVA U ZAGREBU: Ranjen vlasnik uglednog hrvatskog portala

Hrvatska -
Na benzinskoj stanici na Selskom putu u Zagrebu večeras oko 18.50 časova došlo je do pucnjave u kojoj je, nezvanično, ranjen Majkl Ljubas, vlasnik portala Dnevno.

Advokat Zvonimir Hodak potvrdio je za Index.hr da ima informaciju kako je Ljubas slučajno pogođen u nogu tokom pokušaja pljačke benzinske pumpe.

"On se našao tamo i tom prilikom dobio jedan metak u nogu, to su informacije sa kojima ja raspolažem, ja ne tvrdim da su one tačne, ali time sada raspolažem. Ja sam ih dobio sa dva mesta i verujem da će sutra policija objaviti da je bila pljačka", rekao je on.Zamoljen da komentariše navode pojedinih medija da je Ljubas ranjen u "sačekuši", Hodak je rekao da bi to bilo čudno."Čini mi se nekako i logično da to nije slučaj, ako je to bila sačekuša, onda je ona vrlo loša.., da nekog pogode u nogu, a ne u glavu ili trbuh", kazao je.

Policija nije dala više informacija sem da je vatrenim oružjem ranjena jedna osoba. Prema neslužbenim informacijama osoba je ranjena u nogu.

Policija je brzo došla na mesto događaja sa šest vozila. Stiglo je i vozilo Hitne pomoći. U toku je uviđaj. Neki od svedoka su u prvom mahu ispričali novinarima da se radilo o pljački.

- Navodno su pljačkaši sedeli u kafiću pored benzinske i valjda ih je bilo trojica. Policija je blokirala kafić. Niko ne može ni napolje ni unutra. Vlasniku su rekli da zamrači sve da se ništa ne vidi. Policija je na ulazu. "Češljaju" okolne ulice i garaže, a na terenu su i forenzičari. U okolnim ulicama se vide kapljice krvi. Još se ne zna ko je tačno ranjen. Hitna je otišla bez sirena - ispričao je čitalac lista 24sata.

(24sata.hr/index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track