ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM: Slavni koji u preko noći postali poznati!
Foto: AP

Preskočili silne audicije

ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM: Slavni koji u preko noći postali poznati!

Pop kultura -
Predstavljamo vam one zvezde koje su se pojavile ni od kuda i prigrabile slavu za koju se mnoge zvezde godinama bore

Postoje one zvezde koje su stigle do "A" liste na tradicionalan način, brdo audicija, odbijanja, snimanja glupih reklama, a postoje i one koje su neverovatnom srećom dobile Oskara za debitantsku ulogu ili su postale popularne a da ni same ne znaju zašto.

Predstavljamo vam one zvezde koje su se pojavile ni od kuda i prigrabile slavu za koju se mnoge zvezde godinama bore.

AMBER HERDI ako se pojavljivala u mnogim filmovima, Amber nije bila baš prepoznatljivo ime. Tačnije, nije bila dok se nije spanđala sa Džonijem Depom, bilo je mnogo "nevernih Tomi" koji su mislili da će se ta veza brzo okončati, ali ne lezi vraže ovaj par se verio na Božić 2013. godine. Amber je sada jedna od onih poznatih o kojima priča ceo Holivud. Snima dva filma trenutno jedan sa Džejms Frankom, a drugi sa svojim verenikom Džonijem Depom.

ROBERT PATINSONKada je po prvi put objavljeno da će tinejdž romansa iz knjige biti pretočena u film, svi su se pitali ko će biti glavni vampir? Kada su milioni tinejdžera pojurili u bioskope 2008. godine dobili su odgovor. Ali ko je ovaj bledi, čudni britanac koji glumi omiljenog vampira Edvarda Kalena u "Sumrak Sagi"? Rovert Patinson imao je samo 21 godinu kada je dobio ovu ulogu, sve do tada nije bio nešto preterano poznat, njegova najveća uloga bila je u Hariju Poteru kafa je glumio Sedrika, minornog lika u popularnom filmu. Zagvaljujući "Sagi", Patinson je sada ogromna zvezda, koliko je popularan govori i činjenica da se šuška da će on dobiti ulogu legendarnog Indiane Džonsa.

ELIZABET OLSENšta ljudi zapravo znaju o njoj? Osim činjenice da je mlađa sestra najbogatijih bliznakinja na svetu - Meri Kejt i Ešli, i nije nešto specijalno. Ipak iz nekog razloga, Elizabeta se smatra glumicom A klase i ako nikada nije imala veliku i bitnu ulogu. Po svemu sudeći ona će tek ove godine zablistati jer tzreba da izađe film "Kapetan Amerika" u kom ona glumi. Već 2015. godine gledaćete je sa Skarlet Johanson i Robertom Daunijem Džuniorom u filmu "Scarlet Witch".

DŽONA HILSa samo 30 godina, Džona je bio nominovan već dva puta za Oskara - prvi put za ulogu Pitera Brenda 2011. godine u filmu "Moneyball" i drugi put za Skorsezeovog "Vuka sa Volstrita". Kako je Džona postao popularan tako brzo? U njegovom slučaju sve je u poznanstvima. Hil je išao u privatnu školui u Kaliforniji i tamo se upoznao sa sinom Dastina Hofmana, Džejkom. Glumac je jednom otkrio kako mu je upravo Dastin "sredio" prvu ulogu jer su mu se jako dopale šale koje je Džona izvodio preko telefona.

DŽENIFER LORENSOna je postala miljeniva Amerike, zamenivši Džiliju Roberts i Meg Rajan. Osim što je akciona junakinja, odakle je uopšte ona došla? Ona je bila čak nominovana za Oskara 2011. godine za film "Winters Bone", ali nagradu je tada dobila Natali Portman za Crnog labuda. Međutim, kao najmlađa nominovana glumica, ona je svoju karijeru zacementirala . sada je jedno od najvećih imena zahvaljujući neverovatnom uspehu filmova "Igre gladi" i "X Men".

DEJV FRANKODa, da on je postao velika zvezda. Devojke sanjaju o njemu, muškarci misle da je potpuno "kul". U filmovima je....da li iko ovo zna? Šta znamo o njemu, osim što je brat Džejmsda Franka i mislimo da se pojavio u brdu televizijskih serija, bio je ispod radara sve dok nije dobio ulogu u hit komediji "21 Jump Street". Ako ste ovisnik o socijalnim mrežama, a verujemo da jeste, onda znate da je taj čovek svuda aktuelan, od tumblr, instagrama, tema je tračerskih sajtova i druži se sa velikim imenima poput Džone Hil i Seta Rogena. Eto, to je njegova tajna.

LUPITA NIONG Kada biste na guglu ukucali "zvezda u povoju" sigurno bi vam prva izašla Lupita. To se zove uspeh preko noći. Nakon uloge u filmu 12 godina ropstva, rame uz rame sa velikim zvezdama poput Breda Pita, Lupita je pobrala mnoge nagrade poput Zlatnog globusa, bafte, pa čak i Oskara za najbolju sporednu ulogu. A to joj je sve bila debitantska uloga. Nakon velikih nagrada dobila je i ulogu u legendarnim "Zvezdanim ratovima", pa gde ćete više?

BREDLI KUPERU samo nekoliko godina Bredli je uspeo da uradi mnogo više od večine glumaca. Os Seks i grada pa do Mamurlaka Bredli je samo ređao hit filmove i serije, pa sve do American Hustle kada je potpuno osvojio publiku.

EMA STOUNOna je jedna od najvećih zvezda i najprepoznatljivijih lica Holivuda, a ima samo 25 godina. I ako nije bila nominovana niti je dobila nijednu veliku i ozbiljnu nagradu, Emi će se sreća uskoro promeniti , bar što se toga tiče. Glumi u nekoliko filmova koji pretenduju da dobiju velike nagrade, jedan je film Vudija Alena i zajedno sa Naomi Vots i Edvardom Nortonom glumiće u filmu "Birdman".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track