DEVOJČICA SE ŽALILA NA "ČUDOVIŠTE" U SOBI, NIKO JOJ NIJE VEROVAO: Nakon par nedelja RODITELJI su primetili NAJBIZARNIJU stvar IKAD
Foto: Printskrin/Instagram

jezivo

DEVOJČICA SE ŽALILA NA "ČUDOVIŠTE" U SOBI, NIKO JOJ NIJE VEROVAO: Nakon par nedelja RODITELJI su primetili NAJBIZARNIJU stvar IKAD

Ludi svet -

Istrajnost malog deteta dovela je do neverovatnog otkrića u stogodišnjoj porodičnoj kući. Sin Ešli Masis Klas počeo je da se žali da u sobi ima čudovište. Majka je to povezivala s tipičnim dečijim strahovima.

"Gledali smo crtani "Čudovišta", a moja najstarija ćerka je malo kasnila s govorom, pa sam to povezivala s tim. Suprug i ja smo joj govorili da nema čudovišta, šalili smo se i uveravali je da nikoga nema u ormaru", ispričala je Ešli za "People" magazin.

Međutim, dete je počelo da ima noćne more i strahove, a Ešli i njen suprug, nakon par nedelja, primetili su nekoliko pčela kako ulaze na njihov tavan i odmah pozvali kompaniju za kontrolu štetočina.

"Rečeno nam je da su pčele medonosne i da ćemo morati da se obratimo pčelaru", prisetila se majka.

Pčelar je stigao s termokamerom kako bi procenio situaciju, ali niko nije mogao da predvidi šta će zapravo da otkrije. Čekićem je udario u zid u dečijoj sobi, a onda su se svi šokirali.

Pronašao je najveću košnicu koju je ikada video!

"Izgledalo je kao potok pčela, a iz zida u koji je udario tekao je med", kaže.

@classashley Replying to @paulinaa2x I completely agree. There’s an unestimated number of bees left and they’re raging #bees #savethebees #nightmarefuel #toddlerroom ♬ original sound - Ashley

Pčelar je zatvorio vrata sobe i obavestio Ešli da će morati da otvori veći dio zida kako bi detaljnije proverio situaciju.

"Otvorio je zid i rekao da je to bila najveća košnica koju je video u svojoj karijeri. U sobi moje ćerke rojilo se 50 hiljada pčela", nastavlja Ešli.

Prvog dana pčelar je uspeo da ukloni 20 hiljada pčela i komad saća od 50 kilograma, a sledećeg dana izvadio je još 20 hiljada pčela. Nove pčele neprestano dolaze, pa se pčelar vraća i očekuje da će ih ukloniti još 20 hiljada.

"Rekli smo ćerki da je bila u pravu i da smo pronašli čudovišta. Upoznali smo je s pčelarom kojeg je prozvala lovcem na čudovišta", govori majka.

Šteta u kući premašuje 18 hiljada eura. Pored oko 50 hiljada pčela, pčelar je pronašao i maticu. Srećom, uspeo je da premesti sve preživele pčele u košnicu.

(Kurir.rs/Index/J.M.)

Bonus video:

04:10

DA LI STE ČULI ZA OVAJ ZANAT? Kako nema više STRAŠNIH ZIMA kao nekada, I OVAJ NEPROCENJIVI ZANAT IZUMIRE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track