"SVUDA SU BILI KRV, FEKALIJE I OSTALE IZLUČEVINE" Bogataši masovnim orgijama uništili hotel, a osoblju ostavili BIZARNU NAPOJNICU
Ilustracija, Foto: Printscreen

SVAČEGA SU SE NAGLEDALI

"SVUDA SU BILI KRV, FEKALIJE I OSTALE IZLUČEVINE" Bogataši masovnim orgijama uništili hotel, a osoblju ostavili BIZARNU NAPOJNICU

Ludi svet -

Grupa milionera rezervisala je pre par godina ceo hotel za orgije, ali vlasnici su bili neprijatno iznenađeni kada su bogataši otišli. Ceo hotel bio je prekriven izmetom i spermom. Detalje ovog događaja koji se odigrao pre par godina, otkrio je radnik hotela u kome se sve dešavalo.

Anonimni radnik hotela kog je dočekao šokantni nered prisetio se sobe iz noćne more koju su morali da čiste. "Soba je bila prekrivena krvlju, izmetom i ljudskim izlučevinama koji su pronađeni na zidovima, podu i plafonu hotelske sobe", rekao je.

SNCTM
foto: Printscreen

Anonimni radnik hotela tvrdio je da je pronašao krv, fekalije i mrlje od sperme, što je naveo u video ispovesti za Vice.

Znatiželjni kolega doneo je posebno svetlo kojim je otkrio mrlje ljudskih izlučevina na plafonu kupatila i zidovima spavaće sobe.

Menadžer hotela, koji radi u hotelijerstvu već više od deset godina, rekao je da što je soba skuplja, češće je da se gosti prema vama ponašaju kao da ste manje od ljudskog bića.

Pravi problem hotela su oni koji potroše kao na luksuzno venčanje, a imaju seks u bazenu, leže goli na vinskim barovima i imaju tematske sobe sa „sigurnosnom reči” na ulazu.

Kao da sve ovo nije bilo dovoljno osoblju hotela, jednom paru je bilo rečeno da prestane da ima seks pre nego što dođe spremačica da pospremi sobu. Osoblje koje je zaduženo za održavanje hotela videlo je najviše o ovim neobičnim i divljim orgijama, uključujući incident u kom je gost otkinuo glavu tuša.

Menadžer hotela objasnio je kako je gost pričvrstio analnu sondu dugu 120 centimetara na tuš s višestrukim podešavanjima na drugom kraju.

"To je bilo odvratno onoliko koliko možete da zamislite. Nakon sve te drame i drame, mentalnih trauma koje smo proživeli zbog ove grupe koja je orgijala, a tome je svedočilo 30-ak zaposlenih, želim da kažem da smo zaradili 20 dolara u napojnicama”, rekao je menadžer.

(Kurir.rs/ Vice/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:15

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track