SERVIRAJTE KAO ĐOKOVIĆ: Evo šta se nalazi u specijalnom jelovniku najboljeg svetskog tenisera
Foto: Profimedija

Ovako jede šampion

SERVIRAJTE KAO ĐOKOVIĆ: Evo šta se nalazi u specijalnom jelovniku najboljeg svetskog tenisera

Tenis -
Svakodnevna ishrana prvog reketa sveta sastoji se od variva, jaja, orašastih plodova, svežeg mesa, ribe, voća i povrća

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napravio je pre pet godina pravu revoluciju u ishrani kada je izbacio namirnice koje sadrže gluten. Takav način ishrane učinio je čuda, pa je srpski teniser bio potpuno dominantan tokom 2011. godine.

Sličan scenario viđen je i ove godine, pa je Đoković za italijansko izdanje "GQ" otkrio šta sadrži specijalni meni koji mu omogućava da izdrži svakodnevno višečasovno vežbanje i naporna takmičenja.

"Izgubio sam i kilograme, ali mi je ova ishrana pomogla i da moji pokreti postanu mnogo brži i određeniji, a ja se osećam zaista sjajno", rekao je Đoković.Đokovićev specijalni meniDoručak- kafa ili čaj- jedan grejpfrut- đevrek bez glutena sa krem sirom- jaja pripremljena na koji god način želite- slaninaRučak- salata- hamburger na grilu- pomfrit- somun ili hleb bez glutena- majonez- ledeni čaj ili kafaUžina- tanko isečen tvrdi sir ili kačkavaljVečera- salata- dresing sa uljem i sirćetom- losos pripremljen sa puterom i limunom- smeđi pirinač i povrćeDesert- čokoladni kolačići bez glutena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track