Ljubica Gojgić na Radiju B92!
Foto: PR

Urednika centralnih informativnih

Ljubica Gojgić na Radiju B92!

Stars -
Ljubicu će u popodnevnom otvorenom programu uključivati slušaoce koji će svoje mišljenje podeliti i ukrstiti međusobno i sa gostima programa

Novinarka Ljubica Gojgić prešla je na radio B92. Poznata po svom bezrezervnom profesionalizmu, britkim pitanjima i besprekornom poznavanju društveno-političkih tema kojima se bavila, Gojgićeva je iz prvog reda izveštavala sa nekih od najvažnijih političkih događaja od Vašingtona preko Brisela do Haga, kao i brojne intervjue i razgovore sa ovdašnjim političarima, ali i evropskim i svetskim zvaničnicima.

Na radio dolazi u ulozi urednika centralnih informativnihemisija i sa timom kolega u radijskoj informativnoj redakciji radiće ne samo na selekciji najvažnijih dnevnih i nedeljnih priča, već i na kreiranju informativnih sadržaja koji slušaocima omogućavaju da događaje oko sebe razumeju.

Ljubicu ćete moći da čujete i u popodnevnom otvorenom programu koji za slušaoce otvara prostor da svoje mišljenje podele i ukrste kako međusobno, tako i sa gostima našeg programa.

"Veoma sam srećna zbog prilike koja mi se ukazala jer ona odgovara mojoj novinarskoj potrebi da se na ozbiljan način bavim aktuelnim temama. Sa velikim entuzijazmom vraćam se radiju, na kome sam počela novinarsku karijeru i sa uzbuđenjem se prilagođavam novim tehnologijama koje ga danas čine veoma različitim. Veoma me raduje dolazak u redakciju koja istrajava u stavu da radio nije samo muzika i ostaje dosledna konceptu koji slušaocima omogućava ne samo pravovremenu informaciju već i kvalitetnu, profesionalnu analizu političkih, ekonomskih, kulturnih dešavanja u našoj zemlji i svetu. Raduju me najave direktnog kontakta sa slušaocima i prilika da moderiram takvu polemiku", rekla je Ljubica Gojgić.

Već iduće nedelje, Ljubica Gojgić i Miša Stojljković u popodnevnom programu pitaju slušaoce radija B92 kako danas razmišljaju o petooktobarskoj revoluciji, čemu smo se nadali, a šta smo dobili, kako Srbija izgleda politički, ekonomski i kulturološki 14 godina posle velikih promena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja