PREBOLEO ANU: Darko Lazić opet šeta pevačicu?
Foto: Privatna Arhiva

Posle razvoda ona mu pravi društvo

PREBOLEO ANU: Darko Lazić opet šeta pevačicu?

Stars -

Popularni pevač, koji je stavio tačku na brak sa Anom Sević, sve češće može da se vidi u društvu koleginice Sofije Dženopoljac iz Novog Sada

Zvezda „Granda“ Darko Lazić, nakon što je doneo odluku da se razvede od Ane Sević, postao je blizak sa koleginicom iz Novog Sada Sofijom Dženopoljac.

Njih dvoje je u poslednje vreme sve češće moguće videti zajedno, a ima onih koji tvrde da su njih dvoje navodno u vezi.

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija jednog od najtraženijih i najplaćenijih pevača iz „Grandovog“ jata u društvu atraktivne crnke, Kurir je došao u posed novih slika na kojima se vidi prisnost između Darka i njegove koleginice.

Kako tvrdi naš izvor blizak pevačici, ona je zaljubljena u njega, ali ni Lazić nije imun na nju.

foto: Privatna Arhiva

Razdvajanje

- Darko je poslednjih dana često viđan u Novom Sadu. On dolazi u stan mlade pevačice u kasne sate, a čini mi se da radi sve da joj udovolji. Dobro poznajem Sofiju i viđao sam je često u njegovom društvu. Ona je slaba na pevače, već je bila u vezi s jednim Darkovim kolegom iz Sremske Mitrovice, ali on nije poznat javnosti, već klupskoj publici - tvrdi izvor blizak Sofiji i dodaje da će se Lazić i Sofija uskoro razdvojiti zbog poslovnih obaveza.

- Ona ide u Švajcarsku na mesec dana, ima tamo nastupe. Ne znam kako će izdržati bez Darka. Inače, njih dvoje se poznaju već pet godina i verovatno su čekali da Lazić bude slobodan kako bi nešto pokušali - završava izvor koji je insistirao na anonimnosti.

foto: Privatna Arhiva

Tajnovita

Stupili smo u kontakt sa Sofijom, koja nije bila iznenađena našim pozivom.

- Ne bih da pričam o mom i Darkovom odnosu. Neću vam reći ni da jesmo, ni da nismo u vezi. To je moja stvar. Ali sudeći po fotografijama i informacijama o mojim nastupima, vidim da ste dobro obavešteni. Iskoristite sve što imate, slobodno. Ja neću da pričam ništa - ljubazno nam je rekla Sofija.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Darkom, ali on se nije javljao na broj poznat redakciji.

foto: Dragan Kadić

Pao dogovor

ZAJEDNIČKO STARATELJSTVO

Darko Lazić i Ana Sević ovih dana će podneti zahtev za razvod braka. Oni imaju zajedničkog advokata s kojim su se dogovorili da imaju zajedničko starateljstvo nad trogodišnjom ćerkom Lorenom i o podeli imovine. Po tom dogovoru, luksuzni stan od 300.000 evra u Beogradu ostaje Ani u kojem će ona nastaviti da živi sa detetom koje će Darko redovno viđati.

Kurir / JELENA STUPARUŠIĆ

Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track