BOJANA STAMENOV: Najveća želja mi je da se udam i rodim dete!
Foto: Damir Dervišagić

Hoće da se ostvari u ulozi majke

BOJANA STAMENOV: Najveća želja mi je da se udam i rodim dete!

Stars -
Decu obožavam i mislim da bih bila dobra majka. Bar upola dobra kao što sam dobra tetka, rekla je naša predstavnica na Evroviziji

Bojana Stamenov (28) kaže da je ostvarila sve snove. Ipak, žudi da se ostvari kao majka i da se uda.

"Volela bih da se udam i rodim dete. Ili bar samo da rodim. Decu obožavam i mislim da bih bila dobra majka. Bar upola dobra kao što sam dobra tetka", kaže kroz osmeh Bojana.

Pevačicina starija sestra Tijana Ademov (31), koja sa suprugom i sinčićem Todorom (2) živi u kući do nje, kaže da je Bojana uvek raspoložena za igru sa sestrićem i da jedino njemu dozvoljava da joj se „popne na glavu“. Njih dvoje su posebno vezani.

"Milion puta sam joj rekla: „Bojana, nemoj da mu dozvoljavaš to i to. Nemoj da mu daješ slatkiše, jer ja posle ne mogu da mu objasnim da oni nisu zdravi. Nemoj da mu praštaš kad napravi neku glupost. Moraš da ga kazniš. Isuviše si blaga prema njemu“. A ona mi tužnim pogledom i sa setom u glasu uvek odgovori: „Videćeš ti kad ja rodim dete kako će ti biti. Videćeš kako boli kad ti sestrić ili sestričina plaču. Ja ne mogu da podnesem da Todor plače“. S njom nema razgovora na tu temu. Brižna je i obožava Todora. On joj je sve. Iz Beča nas je zvala četiri-pet puta dnevno samo da bi njega čula", priča Tijana.

Ona kaže da je Bojanin najveći strah hoće li voleti svoje dete onoliko koliko voli Todora.

http://www.youtube.com/watch?v=82T0sCdQ8-I

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track