Danijela i Stefan Buzurović: Živimo mjuzikl, a Nestor je dirigent
Foto: Sto

Uživaju s naslednikom

Danijela i Stefan Buzurović: Živimo mjuzikl, a Nestor je dirigent

Stars -
Domaćin emisije „Tačno 1“ i njegova supruga, voditeljka „Ekskluziva“ na TV Prva, zasluge za to što im je iz godine u godinu život lepši pripisuju sinu

Emotivna priča voditeljke Danijele Jankov (33) i njenog kolege i glumca Stefana Buzurovića (29) zaista je neobična. Posle samo mesec dana zabavljanja, krajem 2012. zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav, a već u septembru sledeće godine postali su roditelji sina Nestora. Iako su mnogi bili iznenađeni brzinom kojom se odvijala njihova romansa, bračni par Buzurović tvrdi da se sve zapravo dogodilo u pravom trenutku.Otkriva svet oko sebe- Ne bih da zvučim previše romantično, ali proslavljamo svaki dan od našeg venčanja. I sama pomisao na to da sam imala sreću što sam srela čoveka s kojim želim da provedem ceo život, svaki put mi iznova izmami osmeh. Desila mi se fantastična promena, koju svima preporučujem - savetuje gospođa Buzurović, jedna od voditeljki popularnog „Ekskluziva“. Njen suprug objašnjava kako njihov naslednik otkriva svet oko sebe:- Naš sin voli svoju sobu, kuhinju i kupatilo. Najviše ga fascinira veš-mašina, a obožava i kantu za smeće, što posebno raduje Danijelu. U kuhinji pretura po fiokama, u spavaćoj sobi vadi garderobu iz ormara, u kupatilu razmotava toalet-papir. Otkriva svet oko sebe, a mi zbog toga imamo upalu mišića - kaže ponosni tata i sa suprugom ističe kako im je u domu najdragoceniji upravo njihov sin, koji je nedavno izgovorio i prve reči.

Odrastanje uz smeh- Bili smo sumnjičavi kada je pokušavao da nas zove mama i tata, ali nedavno smo mu poverovali da zna šta misli kada to kaže. Volimo da se igramo, mnogo se smejemo, obožavamo šetnje i čak zajedno obavljamo kućne poslove. Nestor sa mnom prostire veš. Tačnije, ja stavljam veš na sušilicu, a on ga skida - priča Danijela.Kada je reč o vaspitanju, naslednika odgajaju onako kako su i njih roditelji usmeravali kroz život, uz mnogo smeha, ljubavi i iskrenog razgovora. Mada je još rano za treniranje strogoće u kući, pred sam kraj razgovora Stefan nam je otkrio kako Danijela ume da bude stroga.(Lj. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track