DARA BUBAMARA SPREMA LOM: Nikom neću ostati dužna u Pinkovim zvezdama
Foto: Dragana Udovičić

Seda u vruću stolicu

DARA BUBAMARA SPREMA LOM: Nikom neću ostati dužna u Pinkovim zvezdama

Stars -

Folk zvezda Dara Bubamara je pre dva dana potpisala ugovor sa čelnicima Televizije „Pink“, pa ćemo je narednih godinu dana gledati u žiriju „Pinkovih zvezdica“.

"Oduvaću sve članove žirija, napraviću šou koji niko ne očekuje. Odlično se zna da nikome ne ostajem dužna kada me napadne, pa će tako biti i ovog puta ako neko bude želeo da nešto kaže o mom radu i karijeri. Osoba sam koja puni hale i dvorane, a ima karijeru koja je duga skoro 20 godina. Odlično znam ko sam i šta sam, tako da ako neko pokuša da komentariše moj rad, brzo ću mu objasniti gde je bio kada sam punila dvorane. Neću biti stroga, znaš kakva sam, ne diraj me, ne diram te", rekla je Dara.Na komentare da nije kompetentna da bude „profesor“ u takmičenju, Dara kaže da je iskustvo najvažnije i da je sigurna da mladima može da pomogne da ostvare svoje snove.

"Ne dotiču me komentari nebitnih ljudi da sam nedovoljno muzički obrazovana za ovaj šou program. Neka dovedu ove što znaju а-mol, c-mol, a nisu pritom nikada nastupili ni pred 100 ljudi. Merodovna sam stvarno, zato što sam uspešna žena u ovom poslu", rekla je pevačica.

Spekulisalo se i da je pevačica od porodice Mitrović dobila ogroman novac za učešće u ovom takmičenju.

"Odlične sam uslove dobila, zbog kojih sam i pristala da budem u žiriju. Ipak su velika imena u šou programu i te ljude mnogo volim. Dobra energija će kružiti u žiriju i radujem se zbog toga", rekla je Dara.

Foto Dara Bubamara
Foto Dara Bubamara

Alo/Lj. Tozev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track