EMILIJI I MARIJI CRVENI KARTON: Kežman uživa sa Podgoričankom uz tamburaše?!
Foto: Instagram I Fb

Nova ljubav

EMILIJI I MARIJI CRVENI KARTON: Kežman uživa sa Podgoričankom uz tamburaše?!

Stars -
Bivši fudbaler svaki slobodan trenutak koristi kako bi otišao do Podgorice da bi uživao u društvu Verice

Mateja Kežman ponovo je zaljubljen. Nakon nedavnog raskida sa drugom ženom Marijom Perković, bivši fudbaler našao se u zagrljaju zgodne Podgoričanke Verice Čuljković, od koje se u poslednje vreme ne razdvaja. Ljubav između njih dvoje, naime, rasplamsala se pre mesec dana.

"Matiju i Vericu upoznali su zajednički prijatelji tokom njegovog boravka u Crnoj Gori. Emocije su brzo planule i u poslednje vreme se stalno viđaju. Mateja je nedavno bio kod nje u Podgorici, gde su izašli u jednu prestoničku kafanu. Celo veče su uživali uz tamburaše i nisu skrivali emocije pred ljudima. naručivali su pesme jedno drugom i nisu obraćali pažnju na znatiželjne poglede", rekao je dobro obavešten izvor.

Kežman često dolazi u Podgoricu kako bi se video sa Vericom jer ona zbog obaveza u Simfonijskom orkestru Crne Gore ne može često da dolazi u Beograd.

"Ona ima dosta obaveza i zato ne dolazi u Beograd, ali zato Mateja često ide u Podgoricu. Njoj se i ne mili da putuje u Srbiju jer zna da ovde vrebaju paparaci, ali i da može da naleti na bivše žene", rekao je izvor.

Kežman je rekao da je Verica njegova dobra prijateljica i da se često viđaju u Podgorici.

"Verica mi je prijateljica i često se viđamo u Podgovici, izlazimo, idemo na ručkove i večere. Nemam rarloga da krijem devojku", rekao je Kežman.

Podsetimo, Kežman je i dalje u zakonskom braku sa Emilijom, dok je vambračnu zajednicu sa Marijom Perković, s kojom ima sina, prekinuo pre mesec dana.

Kežman se još nije zakonski razveo od Emilije
Kežman se još nije zakonski razveo od Emilije

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja