ZAVIRITE U PORODIČNU VILU U TITELU: Kuća opasana zidinama, sve miriše na luksuz, a ovo je omiljeni kutak najpoznatijih sestara
Foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić

ZAVIRITE U PORODIČNU VILU U TITELU: Kuća opasana zidinama, sve miriše na luksuz, a ovo je omiljeni kutak najpoznatijih sestara

Stars -

Bogdana Ražnatović pre udaje za Veljka Ražnatovića živela je u Titelu, porodičnoj kući koju je delila sa sestrama Natašom i Bojanom, kao i roditeljima.

Nataša rodić, Bojana Rodić, Bogdana Ražnatović
foto: Printscreen/Instagram

Bogdana i Veljko danas više vremena provode upravo u Titelu, daleko od gradske vreve i očiju javnosti, a kuću pored su renovirali i sebi sagradili porodično gnezdo.

1 / 8 Foto: Sonja Spasić

Nataša i Bojana neretko na Instagramu objavljuju fotografije iz privatnog života, a nekoliko puta su se uslikale upravo u porodičnom domu gde se može videti enterijer vile.

Dominiraju nežni tonovi, luksuz isijava iz svakog kutka, a sudeći po fotografijama svaki detalj je uređen sa pažnjom.

Siva ogromna garnitura krasi dnevni boravak, a poseban sjaj daje i kristalni luster.

Dnevna soba povezana je sa velikim hodnikom gde se nalazi ogledalo pored koga su se sestre Rodić najčešće slikale.

Kuhinja je u beloj boji sa sivim tonovima.

U trpezariji je okrugli sto, stolice sa posebnim radom koje se uklapaju u kompletan stilski nameštaj. Vila ima dva sprata kao i velelepno dvorište. Porodica je renovirala svoj dom spolja, te je spoljašnji izgled kuće izgleda znatno drugačije, dok je unutrašnjost ostala ista.

Veljko je nedavno govorio o tome koliko mu prija život daleko od Beograda, te priznaje da vrlo nerado dolazi u srpsku prestonicu.

Bonus video:

00:13

Beba lici na tatu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track