ISPOVEST RADE MANOJLOVIĆ: Ovo je istina o raskidu sa Momirom i odnosu sa njegovom porodicom
Foto: Aleksandar Jovanović

Iskreno

ISPOVEST RADE MANOJLOVIĆ: Ovo je istina o raskidu sa Momirom i odnosu sa njegovom porodicom

Stars -
Pevačica je odlučila da bez dlake na jeziku ispriča sve o sada već bivšoj vezi sa košarkaškim trenerom, njegovoj porodici i spekulacijama da je našla novog momka

Nakon tri godine veze, pevačica Rada Manojlović i košarkaški trener Momir Gajić definitivno su prekinuli svoju ljubav.

U medijima se dugo šuškalo da njih dvoje više nisu zajedno, posebno kada se Momir nije pojavio na gala slavlju koje je Rada priredila za svoj rođendan. Nakon svega, pevačica bez ikakve zadrške govori o razlozima rastanka ali i odnosu sa Momirovom porodicom.

Govorilo se da Gajićevoj porodici smeta to što se sin zabavljao sa pevačicom.

"Njegovi roditelji su me obožavali. Oni su divni ljudi, ali nisu egzibicionisti kao mi pevači kojima ne smeta umerena eksponiranja intime. Nije im prijalo što su novinari čak i od njih tražili izjave", rekla je Rada ali kada je upitana za odnos sa Momirovom sestrom, čini se da nije sve išlo glatko.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Nikada nisam preterano razmišljala o Momirovoj sestri. Kad sam u vezi sa nekim, bitno mi je da li me taj neko voli, a ne da li ću da izlazim sa njegovom sestrom. Poštujem porodicu svog partnera, ali mi nije bitno koliko me je ko od njih voleo."

Njihovoj ljubavi smetala je daljina ali i godine. Njih dvoje se nisu najbolje slagali u planovima za budućnost.

"Nikada nismo provodili dovoljno vremena zajedno. U jednom trenutku sam shvatila da godine prolaze, a da se ništa ne menja i da ne postoji naznaka da će se promeniti u bliskoj budućnosti. On ima trideset sedam, uzeo je trideset osmu, i ima neke druge prioritete. Ja još sebe ne vidim u braku, sa decom i u ozbiljnoj porodičnoj zajednici", govori pevačica i dodaje:

"Moram se pohvaliti da Momir sa mnom jeste hteo brak i decu. To želi svaki normalan par, ali meni je karijera trenutno prioritet."

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Spekulisalo se i da je pevačica već našla novu ljubav, Lava Pajkića, sina Isidore Bjelice i Nenada Pajkića, ali ona za magazin Hello to demantuje.

"Dečko mi je prišao da se javi i tačno znam koji je novinar bio tu, ali nije mi palo na pamet da bi mogao tako nešto da napiše. To stvarno nema smisla jer, prvo, on, čini mi se, ima šestnaest godina, drugo, sa njegovom majkom sam u divnim odnosima i često sam joj podrška."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja