POSLE SVAĐE OKO 3.000 DINARA: Vesna i Zorica zajedno na Kubi!
Foto: Damir Dervišagić

Ne mogu jedna bez druge

POSLE SVAĐE OKO 3.000 DINARA: Vesna i Zorica zajedno na Kubi!

Stars -
Zmijančeva je već otišla na ostrvo cigara i ruma da nam sve sredi i rezerviše. Tamo ćemo uživati bez muškaraca, otkriva Markovićeva

Vesna Zmijanac i Zorica Marković izgladile su odnose nakon svađe zbog 3.000 dinara u novembru prošle godine, pa su odlučile da letuju na Kubi kako bi obnovile dugogodišnje prijateljstvo.Nakon što je Markovićeva vređala koleginicu preko medija, a jedna drugu su i ogovarale, pevačice su shvatile da ne mogu tako da funkcionišu jer se poznaju više od 30 godina.Zorica za Kurir priznaje da joj je Vesna pre dve nedelje poslala poruku i pozvala je da dođe kod nje u goste kako bi se pomirile.- Među nama su bili neki nesporazumi, ali uvek smo se volele. Nemamo šta jedna drugoj da praštamo. Nedavno smo se pomirile i odlučile da obnovimo naše prijateljstvo na ostrvu cigara i ruma, gde ćemo uživati bez muškaraca. Ona je već otišla na Kubu da nam sve sredi i rezerviše. Vesna mi je prva poslala poruku: „Majkić, ja imam bunarče. Dolazi da ga vidiš!“ Počela sam da se smejem kao da nismo prekidale kontakt i nisam razmišljala o onome što se desilo. Ubrzo sam je nazvala i zacenila se od smeha čim sam joj čula glas - otkriva Zorica i dodaje da su obe plakale od sreće kad su se videle.- Kad sam otišla kod nje, prvo smo se izljubile kao da nije bilo svađe i krenule su nam suze. Sele smo na terasu da pričamo i klopamo. Nismo ni spomenule to što se desilo u kafani, to su prolazne stvari u životu. Zaista sam je se poželela - završava folkerka.Podsetimo, Vesna je devet nedelja pevala u Zoričinoj kafani, a problem je nastao zbog isplate honorara. Zmijančeva je tada ubeđivala Markovićevu da joj je ostala dužna 3.000 dinara, zbog čega su bile prekinule svaki kontakt.

Oplela u medijimaŠTA JE SVE ZORICA GOVORILA O VESNI- Vesna laže kao pas. Odustali smo da je angažujemo za Novu godinu jer smo posumnjali da može da napuni kafanu i da nam ostane dovoljno novca kad joj isplatimo 10.000 evra, koliko je tražila za taj nastup.- Pa, Vesna i dalje nosi crveni sako koji sam joj poklonila. Ne skida ga, a dala sam joj još stvarčica jer mi je draga. Mnogo me voli pa ne izlazi iz mojih stvari.- Moj prostor joj je mali pa traži veći?! Pa ni ovaj nije mogla da napuni, a čula sam da peva u nekoj manjoj kafani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja