SUNČICA TRAVICA HVALI DEVOJKU BIVŠEG: Viktor mi je našao adekvatnu zamenu!
Foto: KURIR

Sve najlepše o

SUNČICA TRAVICA HVALI DEVOJKU BIVŠEG: Viktor mi je našao adekvatnu zamenu!

Stars -
Sofija je lepa i mislim da su lep par. Viktor je oduvek voleo manekenke tako da ne treba da čudi što je posle mene opet našao takvu, rekla je manekenka

Bivša verenica proslavljenog tenisera prvi put govori o raskidu i kaže da joj je drago što je Troicki opet srećan u ljubavi.

"Viktora nisam videla od našeg raskida, ali ako ga budem srela, sigurno ću mu se javiti. Ipak smo mi bili dugo u vezi", kaže Sunčica Travica.

Lepa manekenka dodaje da, uprkos tome što je ona prekinula vezu, nema šta da zameri Troickom.

Sofija Milošević i Viktor Troicki su početkom godine obnovili vezu. Prvi put su se zabavljali pre pet godina. Lepa manekenka kaže da uživaju, ali da još ne razmišljaju o zajedničkom životu i braku.

"Ja mu želim sve najbolje u životu. Česte svađe i neslaganja učinili su da donesem odluku da od njega odem, ali o njemu mislim sve najbolje. Znam da je srećno zaljubljen u svoju devojku Sofiju Milošević i zaista mu od srca želim da mu ovoga puta potraje", rekla je Sunčica, koja i o Sofiji ima reči hvale.

Sofija Milošević i Viktor Troicki (Foto: Damir Dervišagić)
Sofija Milošević i Viktor Troicki (Foto: Damir Dervišagić)

"Sofija je lepa i mislim da su lep par. Viktor je oduvek voleo manekenke tako da ne treba da čudi što je posle mene opet našao takvu", rekla je kroz smeh lepa Vojvođanka.

Ona, međutim, kaže da sa sportistima više ne planira da se upušta u emotivne veze.

"Nikada više. Zaista ne bih volela da mi dečko ikada više bude profesionalni sportista. Velika su to odricanja, putovanja, česta odvojenost i žrtva. Veza tu uvek trpi. Uglavnom je osuđena na propast. Nakon ovog iskustva s Viktorom, ne bih to ponovila", rekla je Sunčica.

Na pitanje kakvog muškarca priželjkuje, ona kaže da bi nekog ko se bavi „ozbiljnim poslom „i nekog ko je siguran u sebe ali i u nju“.

Viktor i Sunčica (Foto: Dragana Udovičić)
Viktor i Sunčica (Foto: Dragana Udovičić)

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track