(VIDEO) ŽENA ĆE GA PREBITI: Pogledajte kako je Kristijan poljubio Staniju u g.zu!
Foto: Printskrin

Nije mogao da odoli

(VIDEO) ŽENA ĆE GA PREBITI: Pogledajte kako je Kristijan poljubio Staniju u g.zu!

Stars -
Kristijan nije baš ravnodušan pred starletom pa se sageo i poljubio je u guzu

Kristijan Golubović, koji je oduševio sve devojke i žene na Farmi, neprestano priča koliko voli svoju ženu Ivanu Veljković i decu i da mu ne pada na pamet da je prevari.

Međutim, izgleda da Kristijan nije baš ravnodušan pred farmerkama, pa je tako nije mogao da odoli Stanijinoj zadnjici. Naime, dok se Stanija grlila sa Ivanom Gavrilovićem preko ograde, Golubović je došao iza starletinih leđa i poljubio joj guzu.

Pogledajte kako je Kristijan poljubio Staniju u dupe!

Posted by Kristijan Golubovic Farma 6 on понедељак 14. септембар 2015.

Podsetimo, klaberka Jelena Krunić, glumica Jasmina Medenica i balerina Jelena Milošević otimaju se za naklonost najpopularnijeg srpskog osuđenika. Njegova supruga nije baš dobro podnela to što joj je suprug omiljen među farmerkama i rekla da će da se razvede ako je prevari.

"Od te večeri sumnjam u njegovu ljubav. Zašto stalno pominje porodicu, a onda se tako ponaša? Prevaru mu nikad neću oprostiti. Volim ga do bola, ali ako me prevari, razvešću se. Ne bih ostala u braku samo zbog deteta, za moju ćerku živim, ali nikada ne bih trpela da me neko gazi i vara", rekla je nedavno Ivana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track