VRATILA SE BEZ DINARA, ALI OKIĆENA ZLATOM: Evo koliko je Milica Pavlović potrošila na NAKIT!
Foto: Instagram

Spiskala sve parice

VRATILA SE BEZ DINARA, ALI OKIĆENA ZLATOM: Evo koliko je Milica Pavlović potrošila na NAKIT!

Stars -

Milica Pavlović ludo i nezaboravno se provela u Americi u kojoj je bila nekoliko nedelja, a kako je rekla, najviše joj se svideo Majami.

Ipak, lepoj pevačici se još nešto svidelo, a to je nakit jedne prestižne juvelirske kuće. Poznato je da Milica mnogo ulaže u svoju karijeru, pesme, spotove i nastupe, ali ovog puta je rešila da sebe časti "Tifanijevim" komadom, koji košta 5.200 dolara, ili tačnije 4.885 evra.

Iz amerike se vratila sa narukvicom od 18-karatnog zlata i bez dinara u džepu, a u svojoj kolekciji ima i ogrlicu vrednu 3.000 evra. U pitanju je narukvica od žutog 18-karatnog zlata sa karakterističnim simbolom tog prestižnog brenda.

Milica je novu narukvicu ponosno prošetala čim je došla u Srbiju i čini se da nije žalila para, pa nam je tako otkrila da je sve potrošila tokom odmora.

"Ništa mi nije ostalo od novca, otišle su sve moje pare na ovom odmoru. Sad moram da radim i da zaradim. Poslednja dva dana našeg boravka u Americi drugarica je plaćala sve sa svoje kartice", rekla je Milica Pavlović čim je sletela u Beograd.

Inače, ona je ljubitelj dobrog i skupocenog nakita, pa je tako sebi priuštila pre izvesnog vremena i ogrlicu iz kolekcije "Alhambra".

Odlikuje se jedinstvenim dizajnom u obliku krstića ili cvetića, a obožavaju je i sve svetske zvezde. Nakit iz ove kolekcije košta i nekoliko hiljada dolara, a ogrlica koju Milica nosi i od koje se ne odvaja košta od 3.200 dolara pa do pet ili šest hiljada.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) MILICA PAVLOVIĆ DOŠLA IZ AMERIKE: Ljudi je tamo nisu PREPOZNALI, a evo kako je reagovala!

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja