DO 31.DECEMBRA: Produžena akcija reprograma duga za vodu
Foto: Thinkstock

JKP Beogradski vodovod i kanalizacija

DO 31.DECEMBRA: Produžena akcija reprograma duga za vodu

Beograd -
Posle tog datuma neće biti daljeg produžavanja akcije, a uslovi reprograma ostaju isti kao i u prethodnom periodu i odnose se na fizička lica koja imaju dugovanje za komunalne usluge koje koriste u stambenom prostoru, zaključno sa obavezama za april 2014. godine

BEOGRAD - JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" produžava akciju reprograma duga za vodu zaključno sa sredom, 31. decembrom, saopštilo je to komunalno preduzeće.

Posle tog datuma neće biti daljeg produžavanja akcije, a uslovi reprograma ostaju isti kao i u prethodnom periodu i odnose se na fizička lica koja imaju dugovanje za komunalne usluge koje koriste u stambenom prostoru, zaključno sa obavezama za april 2014. godine.

Ponuda važi za sva lica koja su potpisala protokol ili ugovor u prethodnom periodu, a smatraju da su uslovi reprograma povoljniji.

O svim pogodnostima reprograma korisnici se mogu informisati na sajtu www.bvk.rs, a obrasci prijave za reprogam duga mogu se preuzeti u nekom od korisničkih centara Beogradskog vodovoda ili sa sajta tog preduzeća.

Popunjeni zahtevi se predaju isključivo u korisničkim centrima i to u Danijelovoj 32, Kneza Miloša 27, Severnom bulevaru 3 i Svetosavskoj 58 u Barajevu.

Beogradski vodovod podseća da je omogućena otplata većih iznosa dugovanja i to većih od 100.000 dinara i do 60 rata, a za sve one koji se opredele za otplatu do 12 rata biće otpisano od 5 do 15 odsto duga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track