OTVORIO POKLOPAC U GARAŽI: Beograđanin (51) sam upao u svoj šaht
Foto: Nebojša Mandić

Bizarna nesreća

OTVORIO POKLOPAC U GARAŽI: Beograđanin (51) sam upao u svoj šaht

Beograd -
Glišić, iako sav izlomljen, smogao je snage da pozove prijatelja Miloša u pomoć, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć. Oni su nesrećnog čoveka izvukli iz rupe i prevezli u bolnicu

BEOGRAD - Momčilo Glišić (51) iz Beograda zadobio je prelome karlice, kuka i rebara nakon što je upao u šaht koji se nalazi u njegovoj garaži!

Glišić je prevezen na odeljenje za reanimaciju, a potom je smešten u šok-sobu Urgentnog centra, gde se lekari bore za njegov život.

Nesvakidašnja nesreća se dogodila u ponedeljak, oko 23 sata, na Bulevaru oslobođenja 56. Glišić, iako sav izlomljen, smogao je snage da pozove prijatelja Miloša u pomoć, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć. Oni su nesrećnog čoveka izvukli iz rupe i prevezli u bolnicu.

Pre nesreće Momčilo je s komšijama Draganom Javanovićem i Svetislavom Matijevićem otvorio poklopac šahta kako bi proverili nešto oko vodomera. Nakon što su završili posao, svi su seli u dvorište i zaboravili da zatvore šaht. Negde oko 21 sat svako je krenuo kući.

- Šta se dogodilo i zašto je Momčilo po mrklom mraku ušao u garažu, ne znam. Verujem da je zaboravio da je ostavio otvoren šaht i kada je krenuo nešto da uzme, u njega je upao. On je nakon toga nekako uspeo da pozove prijatelja Miloša, koji je morao da otvori prozor garaže kako bi ušao.

Čuo sam da je Momčilo bio do rebara u šahtu i da je jaukao od bolova. Danas su bili i policajci koji su radili uviđaj. O Momčilu mogu da kažem da je izuzetan čovek koji se bavi auto-limarijom. Uvek je tu svakome da pomogne, a on lično, koliko znam, u životu ni kap alkohola nije popio - ispričao je Dragan Javanović.

Urgentni: Pacijent u komi

Kako saznajemo, Glišićevo zdravstveno stanje je teško i neizvesno. Posle sanacije teških povreda u bolnici, on je prebačen na odeljenje intenzivne nege, piše Alo.

- Pacijent je primljen s ozbiljnim prelomima tela i trenutno se nalazi na B odeljenju intenzivne nege, u besvesnom stanju - navode iz Urgentnog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track