PRODUŽENA LINIJA 703 Vesić: Iz Ugrinovaca odsad direktno do centra Zemuna
Foto: Beoinfo

Posle 30 godina

PRODUŽENA LINIJA 703 Vesić: Iz Ugrinovaca odsad direktno do centra Zemuna

Beograd -

BEOGRAD - Prvi čovek Beograda Goran Vesić, direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović i predsednik Privremenog organa GO Zemun Dejan Matić prisustvovali su promotivnoj vožnji linije 703, koja od danas saobraća produženom trasom - od Keja oslobođenja u Zemunu preko Batajnice do Ugrinovaca.

Gradski menadžer je naglasio da je danas važan dan za građane Ugrinovaca jer su posle više od 30 godina dobili direktnu vezu sa Zemunom.

- Na zahtev građana i na predlog Opštine Zemun, mi smo, zajedno sa našom Direkcijom za javni prevoz, doneli odluku da prihvatimo njihove zahteve i da produžimo liniju 703 do centra Zemuna, do Keja oslobođenja. Na ovaj način će građani Ugrinovaca dobiti jedan kvalitetniji način prevoza i imaće bolji komfor života – rekao je Goran Vesić.

On je dodao da je u proteklom periodu produženo više od deset linija kako bi se izašlo u susret građanima.

- Prošle nedelje produžili smo liniju 607, koja povezuje Novi Beograd sa Surčinom, gde smo uspeli da rešimo problem za stanovnike Radiofara, zatim liniju 303 u Grockoj. Zaista se trudimo da svuda gde ima mogućnosti i gde građani opravdano traže da se produži neka linija to učinimo, i tako ćemo nastaviti i u budućnosti - naglasio je Vesić.

On je rekao da Grad Beograd veoma mnogo ulaže u opštinu Zemun i najavio da će u narednih desetak dana početi radovi na izgradnji kanalizacije u naselju Plavi horizonti, što je veoma važno za građane koji žive u tom naselju i dodao da je danas počela gradnja kanalizacije u Koruškoj ulici.

- Radićemo i dalje na izgradnji infrastrukture, a kad to kažem, mislim na vodovod, kanalizaciju, put i javni prevoz. To je nešto što svi građani treba da imaju - naglasio je gradski menadžer. Dejan Matić je rekao liniju 703 mogu da koriste i građani susedne opštine Surčin, pošto je povezana sa linijom 603, kao i građani naselja Busije i Batajnica.

- Naš cilj je da povežemo privrednu zonu i da je približimo kako za nova radna mesta tako i za sve one privredne subjekte koji se tamo nalaze, ali i da svi građani mogu lakše da stignu do centra opštine i tamo završe sve neophodne poslove - rekao je Matić i dodao da se očekuje da narednih godina Zemun postane jedno veliko gradilište jer kreću velika ulaganja u infrastrukturu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja