MUŠKARCI USPEŠNI UZ OKLAGIJU: Programer i defektolog prave kiflice
Foto: Promo

Uspešno

MUŠKARCI USPEŠNI UZ OKLAGIJU: Programer i defektolog prave kiflice

InfoBiz -

Pekarski posao je toliko dobro krenuo da su već posle šest meseci ortaci počeli lepo da zarađuju

Da kvalitet sam sebe prodaje, kako se u biznisu često kaže, pokazuje i slučaj pekare, čiji vlasnici nijednog trenutka u svom poslovanju nisu želeli da prave kompromis kad je reč o kvalitetu.

To ih je svrstalo u sam vrh pekarskih preduzetnika koji danas zapošljavaju 50 ljudi, a posebno je zanimljivo što su ovu pekaru pokrenuli programer i defektolog.

foto: Promo

Dve diplome

Jedan od vlasnika pekare Miloš Mijić, kaže da je posao toliko dobro krenuo da su već posle šest meseci počeli da zarađuju. Prethodno su prva tri meseca bili u minusu, a naredna tri na nuli.

- Ja sam završio elektrotehnički fakultet, a moj kolega Viktor je po zanimanju defektolog. Shvatili smo da je i bolje što su nam zanimanja bila daleko od pekarskih, jer da smo klasični pekari, imali bismo klasičnu pekaru i utopili bismo se među hiljadu drugih. Sledeća razlika između nas i njih je što se pekare uglavnom trude da naprave što jeftinije pecivo, a samim tim i nekvalitetno. Mi pravimo tako dobre, ukusne i kvalitetne kiflice kao što bi baka pravila za goste koji joj dolaze posle dve godine - kaže Mijić, suvlasnik pekare i posebno ističe da u svakom poslu treba biti profesionalan i originalan.

foto: Promo

Kol-centar

Ono što ovu pekaru svrstava u jedinstvene u Beogradu je i to što su počeli da rade dostavu na kućnu adresu, naručivanje preko kol-centra, kao i da kiflice pakuju u specijalno dizajniranu termoizolacionu ambalažu.

Silvija Slamnig - Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja