Potrebni su vam radnici koje posao ne plaši?
Foto: VW Privredna vozila

Potrebni su vam radnici koje posao ne plaši?

InfoBiz -

Svi znaju da je jako teško pronaći nekog na koga možete da računate u poslu. Tragate za višestruko talentovanim radnicima koji su dovoljno dobri na terenu, na putu, kroz šumu i u gradu i koji sigurno uspešno završavaju svaki zadatak?

Onda je pravo vreme da razmotrite vozila Volkswagen privrednog programa.

Suštinski, radi se o vrhunskim stručnjacima koji su školu završili u Nemačkoj, a izverzirani su za rad u svim uslovima. Poznati po svojoj efikasnoti, ova vozila garantuju bezbednu i ekonomičnu vožnju.

Ono što ih posebno izdvaja su izdrživost, dugotrajnost i činjenica da su najvredniji i posle decenije rada. Kako uvek možete da se oslonite na njih, očekujući da ponesu veliki deo tereta, mnogi ih vremenom posmatraju kao ravnopravne partnere u poslu.

foto: VW Privredna vozila

Uvek na visini zadatka,Volkswagen Caddy, Crafter, Amarok, Multivan i Transporter i ovaj put izlaze sa najpovoljnijim paketom finansiranja: u 3 rate, na 2 godine i sa 0% kamate. Nudeći ovako povoljne uslove, izlaze u susret svima koji žele da pruže vrhunske uslove za rad svom timu i time napreduju dalje u biznisu.

I najnoviji modeli Amarok i Crafter, najbolji u svojim klasama u brojnim segmentima, podležu ovoj vrsti finansiranja, jer se i oni ciljano prilagođavaju potrebama budućih korisnika.

Ako sada nije vreme da ih zaposlite, kada je?

*Sva vozila iz game Volkswagen privrednih vozila se nalaze na lageru kod ovlašćenih dilera, a osim ove privlačne ponude, preko Porsche finansijkse grupacije moguće je ugovoriti i drugačiju vrstu finansiranja.

(Promo tekst)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: Građani Srbije jedu pokvareno meso, suhomesnate i mlečne proizvode! Država svesno ne uništava neispravnu hranu?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track