MINISTARKA MIHAJLOVIĆ OČITALA GRAĐEVINCIMA: April vam je poslednji rok za most u Mladenovcu
Foto: Facebook Printscreen/Zorana Mihajlović

probijanje rokova neće se tolerisati

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ OČITALA GRAĐEVINCIMA: April vam je poslednji rok za most u Mladenovcu

InfoBiz -

MLADENOVAC - Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, kritikovala je danas preduzeće "MBA-Ratko Mitrović niskogradnja" zbog kašnjenja radova na rehabilitaciji mosta preko železničke pruge Beograd-Velika Plana u Mladenovcu upozoravajući da se probijanje rokova neće tolerisati i da je april poslednji rok.

"Prema ugovoru izvođač je imao 75 dana da završi rehabilitaciju, a radovi traju gotovo 300 dana, što je nedopustivo. Još jednom upozoravam izvođača da svako kašnjenje sa radovima povlači plaćanje penala, kao i negativne reference za buduće poslove", rekla je Mihajlović nakon obilaska radova, saopštilo je resorno ministarstvo.

"April je poslednji rok u kojem most mora biti u potpunosti u funkciji, jer je ova saobraćajnica od velikog značaja za građane Mladenovca", naglasila je Mihajlović.

Ona je rekla da od "Puteva Srbije" očekuje da pojačaju nadzor na ovom projektu, kako bi radovi na mostu bili završeni do kraja aprila.

Podsetila je da i da je nekoliko puta obilazila radove na ovom mostu i da nikad nije zatekla dovoljan broj radnika.

Ugovorena vrednost radova na rehabilitaciji mosta na državnom putu I B reda 25, preko železničke pruge Beograd-Velika Plana, iznosi 89,3 miliona.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! PRIŠTINA DANAS O ISTRAZI POVODOM UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track