Mihajlovićeva: Koridor 10 najbolji primer kako radi ova vlada
Foto: Twitterserbianpm

Otvaranje deonice Grabovnica- Grdelica

Mihajlovićeva: Koridor 10 najbolji primer kako radi ova vlada

InfoBiz -

GRDELICA - Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović poručila je danas da je Koridor 10 odličan primer kako su radile prethodne vlasti i vlade i kako radi aktuelna vlada.


"Koridor 10 se gradi 30 godina. Godinama se radilo i otvaralo deset do 15 kilometara, a ova vlada je samo prošle godine završila blizu 100 kilometara i ove godine će tolike", rekla je Mihajlović na otvaranju deonice Grabovnica- Grdelica dužine 5,6 kilometara.

Mihajlović je istakla da su rezultati vlade premijera Vučića izgradhjenih 276 mostova u prethodne dve i po godine, kao i deonica po deonica i kilometar po kilometar drugih deonica i puteva po Srbiji. "Nastavićemo da radimo i Srbija će biti premrežena ne samo autoputevima već i regionalnim, magistralnim i lokalnim putevima", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da je Koridor prilika da se uposle domaće firme i kompanije navodeći da je na izvođenju radova na tom oprojektu radi 49 domaćih kompanija i da je u proseku radilo 425 radnika. "Neka nam je na sreću ovaj autoput", zaključila je Mihajlović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track