PONUDE DO 28. SEPTEMBRA: Radio Medveđa ponuđen po ceni od 1.411 evra
Foto: Radio Medveđa

Početna cena 50 odsto od procenjene vrednosti

PONUDE DO 28. SEPTEMBRA: Radio Medveđa ponuđen po ceni od 1.411 evra

InfoBiz -
Agencija za privatizaciju je ponudila na prodaju i imovinu Grafosrema u stečaju, čija je procenjena vrednost oko 25,6 miliona dinara. Najvažnija imovina tog preduzeća je kotlarnica površine 70 kvadratnih metara, upravna zgrada od 286 kvadrata, portirnica i garaža koja ima 57 kvadrata

BEOGRAD - Agencija za privatizaciju Srbije objavila je danas po drugi put javni poziv za privatizaciju Javnog preduzeća Radio Medveđa iz Medveđe po početnoj ceni od 1.411 evra.

Kako se navodi u pozivu (priv.rs), početna cena za prodaju tog radija je 50 odsto procenjene vrednosti, a prijave se mogu podneti do 28. septembra.

Agencija za privatizaciju je ponudila na prodaju i imovinu Grafosrema u stečaju, čija je procenjena vrednost oko 25,6 miliona dinara. Najvažnija imovina tog preduzeća je kotlarnica površine 70 kvadratnih metara, upravna zgrada od 286 kvadrata, portirnica i garaža koja ima 57 kvadrata.

Na prodaju je ponuđen i paket od 53,3 odsto akcija preduzeća za prevoz putnika Severtrans iz Sombora po početnoj ceni od 277.498 evra. Radi se o akcijama koje su u vlasništvu Agencije za privatizaciju i Akcionarskog fonda.

Na sajtu Agencije za privatizaciju je objavljeno i da su bile neuspešne prodaje Elektroporcelana iz Aranđelovca, Duvana iz Ljubovije, Graničara iz Gakova, Teretnog transporta iz Bora, Puteva iz Sremske Mitovice, Zastava metala iz Resavice, Agrobačke iz Bača, Budimke iz Požege, Majevica holdinga iz Bačke Palanke i Mostogradnje iz Beograda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track