POZITIVNO MIŠLJENJE: Komisija aminovala ugovor sa Železarom
Foto: DRAGANA UDOVIČIĆ

Primedbi nema

POZITIVNO MIŠLJENJE: Komisija aminovala ugovor sa Železarom

InfoBiz -
To je jedan kvalitetan menadžerski ugovor i moram da pohvalim Vladu Srbije. To je ugovor koji je u skladu sa našim zakonima i mi nećemo donositi rešenje, već ćemo dati mišljenje koje će biti objavljeno na sajtu Komisije, rekao je Miloje Obradović

BEOGRAD - Predsednik Komisije za zaštitu konkurencije Miloje Obradović izjavio je danas da ova institucija nema nikakvih primedbi na ugovor koji je Vlada potpisala sa novim menadžmentom smederevske Železare i da će o njemu dati pozitivno mišljenje.

On je novinarima u Palati Srbija rekao da će u narednim danima Komisija izaći sa pozitivnim mišljenjem o ugovoru sa Železarom jer se, kako je rekao, radi o kvalitetnom menadžerskom ugovoru.

"To mišljenje je pozitivno i znači da nije došlo do koncentracije. To je jedan kvalitetan menadžerski ugovor i moram da pohvalim Vladu Srbije. To je ugovor koji je u skladu sa našim zakonima i mi nećemo donositi rešenje, već ćemo dati mišsljenje koje će biti objavljeno na sajtu Komisije", rekao je on novinarima u Palati Srbija.

On je rekao da je Komisija dobila zahtev za mišljenje oko upravljanja Železarom, da je taj zahtev razmotren i da je mišljenje usaglašeno na zajedničkom sastanku sa menadžerima ovog državnog preduzeća.Obradović je precizirao da se mišljenje odnosi na ugovor koji je oročen, ali i zrazio uverenje da će krajnji ishod biti privatizacija Železare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track