PREDSEDNICA KOMISIJE: Izvlačenje nagrada po pravilima,bez neregularnosti
Foto: Printscreen RTS

Građani da pogledaju pravila

PREDSEDNICA KOMISIJE: Izvlačenje nagrada po pravilima,bez neregularnosti

InfoBiz -

BEOGRAD - Predsednica Komisije nagradne igre Uzmi račun i pobedi, državna sekretarka u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave Stanija Višekruna izjavila je večeras da je dosadašnji tok izvlačenja završen po pravilima i da nije bilo neregularnosti.

"Tokom izvlačenja smo uočili, što su videli i gledaoci, da određeni broj koverata nije ispunjavao uslove propisane pravilima - koverat nije imao 10 fiskalnih računa ili računi nisu bili iz ove godine, odnosno iznos je bio manji od 100 dinara", rekla je Višekruna Tanjugu.

Kada je reč o izvlačenju dobitnika stana u naselju Braće Jerković, on je izvučen iz trećeg pokušaja.Višekruna je objasnila da u prvom slučaju račun nije fiskalni, a u drugom je bio iz 2016. godine.Pristiglo je više od četiri miliona koverata, a prosečan broj računa u njima je bio 10, dodala je ona.

Foto: Printscreen RTS
Foto: Printscreen RTS

Podsetivši da nagradna igra traje do 30. marta, Višekruna je pozvala građane da još jednom pogledaju pravila, da račune šalju u brendiranim kovertama i da ne mešaju fiskalne račune i slipove. Računi, kako je istakla, moraju biti veći od 100 dinara.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.Sve koverte koje preostanu posle prvog izvlačenja, učestvuju u svakom narednom kolu.

Spisak dobitnika biće objavljen u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre "Uzmi račun", internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Internet portalu RTS-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track