KRUNA USPEŠNE GODINE: Aerodrom Nikola Tesla Beograd najbolja kompanija
Foto: Pr

Uručena godišnja nagrada “Kapetan Miša Anastasijević”

KRUNA USPEŠNE GODINE: Aerodrom Nikola Tesla Beograd najbolja kompanija

Društvo -
Beogradski aerodrom nastavlja sa obaranjem rekorda, pa u prva tri meseca 2015. godine beleži rast broja putnika za čak 13 odsto u odnosu na rekordnu prošlu godinu

Aerodromu Nikola Tesla Beograd juče je uručena godišnja nagrada “Kapetan Miša Anastasijević” za najbolju kompaniju u 2014. godini.

Povelju i statuetu, koja je delo akademskog vajara Ljubiše Mančića, od književnika Pere Zubca primio je v.d. generalni direktor Saša Vlaisavljević.

Među laureatima su i potredsednica Vlade Srbije Kori Udovički, ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, ambasadorka Francuske u Srbiji Kristin Moro, kao i ugledni privrednici, kompanije, naučni, kulturni i javni radnici.„Beogradski aerodrom nastavlja sa obaranjem rekorda, pa u prva tri meseca 2015. godine beleži rast broja putnika za čak 13 odsto u odnosu na rekordnu prošlu godinu.

Nagrade dolaze kao kruna uspešne godine i još uspešnijeg rukovođenja. Ponosan sam što ste Aerodrom Nikola Tesla Beograd uvrstili među najbolje kompanije u Srbiji“, rekao je zahvaljujući se prisutnima v.d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja