"DODIRNUO JE OGRADU, A ONDA JE USLEDIO UDAR": Dijana i njen sin (6) stradali su na bizaran način NJIHOV SLUČAJ NIJE JEDINI
Foto: Drustvene Mreže

"DODIRNUO JE OGRADU, A ONDA JE USLEDIO UDAR": Dijana i njen sin (6) stradali su na bizaran način NJIHOV SLUČAJ NIJE JEDINI

Planeta -

Majka i njen sin stradali su od strujnog udara nakon što je pokušala da ga odmakne od neispravnog kabla na veš mašini.

Dijana Mišel Mačado Santos da Silva (30), i Pietro Vinisijus Santos de Oliveira (6) umrli su u svojoj kući u Timonu, u Brazilu, u subotu, 20. aprila.

Dijana je primetila da je njenog sina struja udarila i pokušala je da ga spasi, ali je i nju udarila struja, navodi policija.

Brazilska Policija
foto: Printscreen 24sata.hr

Učiteljica i njen sinčić proglašeni su mrtvima na licu mesta. Vatrogasci su pozvani u njihovu kuću u ali su hitne službe već uklonile tela Dijane i Pietra.

Prebačeni su u lokalnu mrtvačnicu u pokušaju da se utvrde tačni uzroci i okolnosti njihove smrti.

Policija se oglasila saopštenjem:

„Produžni kabl je došao u kontakt sa gvozdenom ogradom u kući, koja je bila naelektrisana golom žicom. Dete je dodirnulo ogradu i onda je usledio udar. Istraga je u toku", rečeno je iz policije.

U decembru je još jedan dečak takođe tragično preminuo od strujnog udara dok je stavljao božićne lampice.

Telo Augusta Dalmaza Bonata (10) pronađeno je pored ukrasa u njegovoj porodičnoj kući u Kampo Largu u Brazilu. Njegovi roditelji su pozvali hitnu pomoć dok je njegova shrvana sestra Karolina Dalmaz pokušavala da ga oživi.

Hitna pomoć je brzo stigla u kuću i dečaku pružila prvu pomoć pre nego što su ga odvezli u bolnicu.

Umro je na intenzivnoj nezi nedugo zatim.

Kurir.rs/The Sun/Preneo: D. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track